Ремонт Швабської коштує 6,5 млн. грн.

admin 09.10.2012 16:27 РАТУША

У вівторок, 9 жовтня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида ознайомився   з ходом ремонтних робіт на вул. Швабській. Загальна вартість робіт на вул. Швабській складе 6,5 млн. грн. Майже чотири – витратять саме на ремонт дорожнього полотна. Уже сьогодні майже половина шляху, а це 342 метри, готова. Усього на Швабській відремонтують понад 700 м автошляху та пішохідну частину.

До речі, заради якості та довговічності майбутньої дороги від ямкового ремонту відмовились. Старий асфальт та бруківку демонтують, натомість – будують нову дорогу, що відповідає сучасним нормам. До речі, старовинну бруківку, демонтовану з автошляху, використають задля облаштування тротуарів, а залишок – викладуть у центральній частині міста.

  – Сьогодні підрядники вже освоїли більше 1,2 мільйона гривень. Уже завтра планують розпочати і облаштування тротуарів – пішохідну частину викладатимуть бруківкою, - розповів Ужгородський міський голова Віктор Погорелов.

  – Загалом, цьогоріч на будівництво нових доріг область отримала 56 млн. грн. – це чи не найбільше за останні двадцять років. Завдяки цим коштам ми збудували частину автошляху від Мукачева до Берегова, від Сваляви до с. Поляна, де розташовані кілька потужних оздоровниць. Ще 5 мільйонів   виділено для Ужгорода – на ремонт Швабської та Мукачівської, - резюмував керівник краю Олександр Ледида.

  Завершити роботи на вулиці Швабській планують вже на початку листопада.

Прес-центр ОДА  

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат