Свавілля маршрутників в Ужгороді продовжується

admin 09.10.2012 15:09 РАТУША

Редакція «Фесту» вже порушувала проблеми проїзду краян, зокрема пенсіоне­рів, у маршрутках. Та, вочевидь, наведення ладу на маршрутах обласного центру не входить в ко­ло інтересів міс­цевої влади. Повний хаос на мар­шрутах, переповнені автобуси, від­сутність чіткого графіка у маршруток та хамська поведінка во­діїв стали звичним явищем.

Цього разу до редакції   звернулася пенсіонерка-ужгородка, якій довелося на собі відчути усі «переваги» проїзду у міських маршрутках.

Розумію, що ця тема вже набила оскому, але…

1 жовтня, у Міжнародний день осіб похилого віку, о 13.45, намагалася проїхати від поліклініки №2 (зупинка «Електродвигун»). Водій маршрутки АО 0689ВА сказав, щоб я йшла в іншу маршрутку, але та вже рушила з місця. Довелося чекати третю маршрутку. Цей водій пустив мене, попередньо спитавши, чому не сіла в маршрутку, до якої підходила перед тим. Пояснюю, що водій просто «від­футболив» мене. І тут почула новину. Виявляється, тепер за проїзд у маршрутці пенсіонерам треба платити 1 гривню, а безплатно можна їхати тільки великим автобусом.

Я слідкую за місцевою пресою, але ніде не читала про таке рішення міськради.

Розумію, якщо б маршрутки були переповнені, але ж часто їдуть напівпорожні. То чому ж треба старшу людину змушувати чекати на зупинці (добре, якщо там є лавиці) під дощем, на холоді великого автобуса?

Хотілося б сказати і про маршрутки на цвинтар у Барвінок. Улітку ці маршрутки переповнені, і щоб бути впевненою, що «влі­зеш» в неї, треба їхати на кінцеву зупинку на Легоцького, бо потім маршрутка вже не зупиняється на інших зупинках. Невже не можна бодай у вихідні дати на цей маршрут якийсь ПАЗик? Адже їдуть здебільшого старші люди, яким в деякі маршрутки (є така червона) навіть залізти неможливо.

Дуже шкода, що мер і «транспортне» начальство не їздять маршрутками хоча б зрідка і не чують, що кажуть на їхню адресу люди.

Світлана Корнієнко, ветеран праці, інвалід ІІ групи

ФЕСТ, Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття

admin

Коментарі :


13.10.2012 06:30 марія

великі автобуси є тільки на маршрутах №14 та№8. а райони Доманинці.Дравці.Радванка.Минай їх нема.То деколи пенсіонер дає гривню а водій і так нарікає . тому краще дам 2 лиш нехай замовкне.


12.10.2012 11:22 василь

все має бути по закону


10.10.2012 06:52 правда

вы, пенсионеры, в основном просто наглецы. Даже когда вас в маршрутке 10 незаплативших, а платных   2 будете нарекать, что водитель набивает автобус для обогащения. А он туда пришел вас безоплатно возить?


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат