Наметова афера мера

Володимир Король 27.01.2012 14:40 РАТУША

Ужгородці не дали родині Погорєлових побудувати кафе біля філармонії?


Минулого тижня в центрі скандалу опинилася «наливайка» біля обласної філармонії. Кілька років великий пивний павільйон стояв перед самою філармонією і викликав численні нарікання мешканців міста. Минула влада через суди боролася з наметом-кафе, але власники прикривалися прокуратурою. І тільки минулого літа Погорєлов, родичці якого належить «точка», був змушений її демонтувати.

Однак 13 січня тут знову з’явився пивний павільйон. 18 січня на виконкомі міської ради секретар міськради В. Щадей підняв питання щодо законності цього павільйону. Чиновники мерії доповіли, що жодних дозвільних документів на цей павільйон не надавалося. Однак міський голова Погорєлов звернувся на виконкомі з проханням не зносити палатку, пояснивши, що до нього звернулися представники церкви і попросили на кілька днів на період Водохреща розмістити на набережній цю палатку для своїх потреб.  

Однак свята минули, але палатка залишалася на своєму місці. А всередині палатки викопали траншею для фундаменту і встановили арматуру для заливання бетоном!

Це повідомлення швидко поширилося і викликало гнів серед ужгородців. Секретар міської ради Щадей подав депутатське звернення у прокуратуру з вимогою порушити проти забудовника кримінальну справу за самозахоплення землі та у міськвідділ міліції заяву про пошкодження чужого майна, адже той, хто розрив землю, зруйнував бруківку, чим завдав збитків місту. В. Щадей також направив звернення в державну будівельну інспекцію з вимогою оштрафувати забудовника за самовільне будівництво. На брифінгу Погорєлов повідомив, що... нічого незаконного там нема, просто прорвало трубу і Водоканал її ремонтував, а після його заяви до філармонії дійсно приїхала бригада Водоканалу й оперативно знесла пивний павільйон та засипала траншею для фундаменту, який нібито самостійно викопав підприємець для усунення прориву труби.

То де правда від Погорєлова?

І відколи це для ремонту прориву труби треба викопувати прямокутну траншею, на дні якої ні депутати, ні журналісти ніяких прорваних труб не бачили, натомість зафіксували на фото і відео шматки арматури, які вже вставлялися для заливання фундаменту? А ще виходить, що Водоканал за міські гроші ліквідовував наслідки самовільного будівництва, а це ще один момент, над яким мають попрацювати слідчі прокуратури.

Статті по тепі:

ФОТО ДНЯ: чи надовго демонтували пивний намет біля філармонії в Ужгороді?

Кому на руку будівництво біля філармонії?

В Ужгороді під філармонією влаштували таємні розкопки

В Ужгороді демонтують пивну палатку на площі Фенцика?

Володимир Король

ТЕГИ : віктор погорєловВіктор Щадей

Коментарі :


29.01.2012 08:25 справжній ужгородець

Цей коментар явно написав Погорєлов. Зі злості, що палатку не дали поставити.


28.01.2012 20:56 ужгородець

ніколи Рата не стане чоловіком - дрібний гівнюк.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат