Хімчистку також спустять за мізер?

17.08.2012 18:22 РАТУША

Мер Погорєлов помилився в цифрах.


Ще досі в усіх на слуху справа з незаконним і надто вже тихим продажем архітектурної будівлі «Корона», що в центрі Ужгорода — про що писала «РІО». А тепер інтрига навколо будівлі хімчистки на вулиці Белінського. Виявляється, не лише «Корону» спустили за мізер, хімчистку спустять також... 20 серпня.

Ще не так давно, наприкінці липня, мер Ужгорода Віктор Погорєлов повідомляв журналістів, що планується продати об’єкт комунальної власності — будівлю хімчистки на вулиці Белінського, 17. Тоді він акцентував, що вартість її впала з 8 мільйонів гривень і в серпні її продадуть за 4,5 мільйона.

Якщо оголошення про продаж «Корони» ніхто не бачив, то оголошення про продаж хімчистки таки є — у газеті Закарпатської облради «Новини Закарпаття». Очевидно, цього разу в міськради знайшлися кілька гривень на розміщення оголошення, бо ж повідомити про «Корону» не могли, мовляв, як казав Директор департаменту міського господарства Ужгородської міськради Олексій Касперов, не було грошей...

І тут — найцікавіше! Вже не йдеться про ніякі 4,5 мільйона гривень. Як вказано в оголошенні про аукціон у «Новинах Закарпаття» (№ 86 (3953), 31 липня 2012 року), 20 серпня об 11.00 відбудеться аукціон, під час якого продаватимуть будівлю на вулиці Белінського, 17 за 2 мільйони 987 тисяч гривень, у тому числі ПДВ у розмірі 497 тисяч 970 гривень.

Ужгородців знову кинули?

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат