В Ужгороді тимчасово перекривають дві вулиці

admin 16.08.2012 13:09 РАТУША

Департамент міського господарства інформує: від завтра, п’ятниці, 17 серпня, буде перекрито рух вулицею Швабською в зв’язку з проведення ремонтів вводів водогону. Швабську повністю перекриють з 6-ї ранку у відтинку від проспекту Свободи та до вулиці Жемайте.

Роботи триватимуть до понеділка, 20 серпня, коли вулицю з 6-ї ранку знову відкриють для руху, але лише в одному напрямку – з площі Петефі до вулиці Минайської.

Міська влада перепрошує водіїв за незручності і рекомендує врахувати цю інформацію при плануванні маршруту, а також – наполегливо просить не лишати свої авто на вулиці Швабській і забрати припарковані машини.

Вулицю Мукачівську для проведення заміни дорожнього покриття та ремонту тротуару повністю перекриють з 6-ї ранку понеділка, 20-го серпня. Рух буде зупинений у відтинку від комплексу "Ювентус" (вул. Робоча) і до перехрестя Станційної-Анкудінова. Мукачівська буде перекрита щонайменше протягом тижня – до завершення робіт.

Департамент міського господарства дякує ужгородцям за розуміння і повідомляє: затримка із перекриттям вулиці Мукачівської і початком робіт з її ремонту була пов'язана з відтермінуванням погодження документації з боку органу "Укрдержбудекспертизи", - інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат