За Швабську візьмуться після 20 серпня?

27.07.2012 18:51 РАТУША

Вулиця Швабська, яка, за попередніми обіцянками влади, вже мала би тішити ужгородців й прикрашати місто, все ще в очікуванні свого оновлення.

На прес-конференції в середу Віктор Погорєлов пообіцяв взятися за вулицю після 20 серпня. Не вистачає коштів, заміна одного тільки водогону, за попередніми підрахунками, одним мільйоном не обійдеться, тож роботи доведеться проводити поетапно. Реконструкція Швабської у поточному році надто сумнівна, ймовірніше, її знову перенесуть на наступний рік. Бруківку, зняту зі Швабської, обіцяють скласти у тупику біля філармонії. Там встановлено відеоспостереження, тож зберігати бруківку можна буде зі спокійним серцем. Нею згодом вистелять площу Театральну.

Цими днями, за словами мера, завершили ремонт вул. Гленца, ямковий ремонт на вул. Чорновола, обіцяють за кілька тижнів взятися за вулицю Гагаріна, а потім за Мукачівську.

На ремонт вул. Мукачівської заплановано витратити 900 тис. грн, вул. Можайського — 99 тис. грн., мікрорайон вул. Одеської — 90 тис. грн., вул. Кавказької — 90 тис. грн., Тельмана — 180 тис. грн. Наступного року мер пообіцяв відремонтувати одну з найбільш «складних» вулиць — Капушанську.

Під час прес-конференції Погорєлов заявив, що виконавча служба заблокувала рахунки міської ради, а відтак неможливо проводити відрахування до Пенсійного фонду й виплачувати зарплати бюджетникам. Більше про це —
в матеріалі поруч.

Читайте також
Нас знову «кинули»?.. Цього разу із реконструкцією Швабської?

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


28.07.2012 14:41 123

Как можно верить этому подонку-вору?


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат