Роми у центрі Ужгорода (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ + ФОТО)

читач сайту Rionews 21.06.2012 10:15 РАТУША

 

До редакції надійшов лист.
Доброго дня шановна редакція! Хотілося б Вам розповісти, а точніше запитати, куди дивиться наша міська влада і що саме вона виконує на своєму робочому місці?. Мова от про що: наше місто одне з найстаріших в Україні, має цікаву історію, гарну архітекуру, смачну каву і хороших людей — так кажуть всі туристи, які приїжджають до нашогог міста, але в них
залишається певний гіркий осад — це бомжі і цигани, які окупували всі лавиці, сходи і бордюри вулиць Театральної, Корзо, та Волошина, яким немає проходу, і які завжди пиячать, сплять, сваряться і засмічують наше затишне місто.


До-речі, управи на них немає ніякої, оскільки міліція їм не закон, а простий люд тим більше! Обурює й те що, щодня велика кількість працівників міської ради щодня йдуть на роботу через центр і бачать це все неподобство, і я впевнена не раз стикались з цим стихійним явищем і нікому навіть на думку не спадало зробити що-небуть. Мені хотілося б запитати в наших градоначальників чи є якась управа на цих "осіб", і чи хтось може навести лад бодай в старій частині міста?!

читач сайту Rionews

ТЕГИ : циганибомжівладаУжгород

Коментарі :


25.06.2012 17:40 вася

по ходу це у вас ненависть до "собіподібним". прочитайте що ви написали.


25.06.2012 10:11 ANDREY))

Шановна пані! Далеко не найкраще життя призвело до того, що ці люди втратили людську подобу. Вони страждають. Цікаво, а що Ви зробили, аби їм допомогти? Чи ненависть до собіподібним це щось Ваше органічне. Можливо, в них Ви пізнаєте саму себе?


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат