Американський розвідник: Російські спецслужби є в найвищих ешелонах української влади

03.12.2021 13:31 ПОЛІТИКА

У мережі набуває популярності відео американського розвідника, який розповідає про вплив російської розвідки та Федеральної служби безпеки Росії на вдалу в Україні. Це відео вже переглянули 200 тисяч людей.

Розвідник починає свою розповідь з інтерв'ю американській газеті «Мілітарі Таймс» Кирила Буданова – керівника Головного управління розвідки України. В цьому інтерв’ю Буданов розповів, що Росія зібрала велику кількість військ біля кордонів України і планує напад наприкінці січна на початку лютого наступного року. Напад почнеться з масованого обстрілу артилерії, літаків, десантування 3500 військових. Але що цікаво, генерал Буданов повідомив, що Кремль веде України на двох фронтах – зовнішньому та внутрішньому. І до внутрішнього фронту, зі слів американського розвідника, Буданов відніс припинення поставок вугілля в Україну, щоб ускладнити життя українців у холодні місяці, а також він сказав, що однією з форм атаки на Україну є розгорнута кампанія про спецоперацією із захоплення російських найманців – вагнерівців.

Вся ця кампанія керується російськими спецслужбами, щоб почалися масові протести і держава була розхитана.

Зі слів розвідника, у всьому дійсно є вина офісу президента. Ця спецоперація дійсно була і спецслужби проводили цю спецоперацію в контакті зі спецслужбами США.

Справа в тому, що в Офісі президента є кроти. Першим американський розвідник назвав Руслана Демченко, який свого часу закінчив інститут КДБ наприкінці 80-х років і його планували відправити у США в розвідці СРСР. Його першим відрядженням було у Вашингтон для роботи в посольстві України. Але всі знали, що він був вухами та очима Росії у владі України, знали про це навіть закордонні   розвідники. Зараз він працює радником президента, хоча був люстрований за роботи при владі Януковича. Але документ про його люстрацію засекретили. Як і зник документ про його навчання в школі КДБ, каже американський розвідник. Явно, що на це дав команду хтось з верхівки і це є злочином. І ось зараз Демченко, як радник президента, курує діяльність ВСІХ українських спецслужб. Такі провали в історії світових спецслужб бувають дуже рідко. Адже вся діяльність українських спецслужб після 2014 року продовжує знаходитися під контролем Москви. Тобто, ці російські розвідники, які працювали в Україні при Януковичу, продовжують працювати і зараз.

Ще одним чиновником окрім Демченка, який працює на Росію, за версією американського розвідника, є Андрій Єрмак. «Я особисто перевіряв історію особи Андрія Єрмака, як лише він прийшов працювати в Офіс Президента, хоча цю перевірку мала б робити контррозвідка України», - каже розвідник США.

Єрмак закінчив факультет міжнародних відносин університету Шевченка. У нього дуже посередні знання англійської мови. Але звідки у нього досвід, щоб відразу очолити Офіс Президента? Як виявилося, Єрмак раніше був радником нардепа від Партії Регіонів Ельбруса Тадєєва. Його тренером був Саблохов і УБОП добре знає це прізвище, як керівника злочинної банди і сам Тадєєв там був.

То чим допомагав Єрмак Тадєєву? Невідомо.

Коли почалися перемовини Росії та України щодо вирішення конфлікту на Донбасі, то президент Росії Путін особисто наполягав, щоб Україну на цих перемовинах представляв Медведчук, який у КДБ мав прізвисько «Соколовський». Згодом ФСБ проштовхнули Медведчука «до позицій» кума Путіна. З приходом Зеленського до влади для Медведчука придумали нове завдання – йти в політику. І мова вже йшла про боротьбу за владу. А от ефесбешне місце у владі України замість Медведчука у Кремлі вирішили затвердити за Єрмаком.

І так Єрмак був прийнятий в адміністрацію Зеленського. Зв’язки Єрмака з Росією занадто тривалі та глибокі, - каже американський розвідник. Його батько працював у посольстві СРСР в Афганістані і, скоріше за все працював на Головне розвідувальне управління. У нього був товариш, з яким він працював в Афганістані, Рахамім Емануїлов. З ним у Єрмака-старшого були тісні бізнесові зв’язки. Емануїлов був у колі дуже впливових людей в Росії, які об’єднувалися навколо Путіна. Сюди входять мільярдери азербайджанського походження Нісанов та Ілієв. У цій компанії і Ільхам Рагімов, який колись разом вчився з Путіним у Ленінграді.

Емануїлов очолює фонд «Відродження цивілізації», який неформально опікується підкупом високих закордонних політиків та чиновників. Одним із ідеологів цього фонду є московський професор Силантьєв, який поширює ідеї «Руского міра». А фінансистом фонду є олігарх Малофєєв. І саме він був патроном російських вторгнень в Україну.

Звичайно, що такі зв’язки Єрмака-старшого з Росією не можуть бути безслідними для Єрмака-молодшого. Росіяни дали можливість провести успішні переговори про передачу військовополонених, щоб підняти статус Єрмака. Мовляв, Єрмак високоефективний чиновник і ніби-то патріот України, каже розвідник США. Інший напрям – ніби-то успіхи в переговорах з США. Напередодні зустрічі Зеленського та Байдена у Вашингтоні Зеленський дав інтерв’ю одному з американських видань. Зеленський жалівся, що адміністрація Байдена не дуже прихильна до України, на що кореспондент нагадав, що свого часу Трамп замовив кримінал на Байдена в Україні і офіс Зеленського це замовлення прийняв.

Як виявилося, це і була «ловушка», в яку тоді потрапив Зеленський. І ця «ловушка» була організована росіянами. І не без участі Єрмака. Ще в липні 2019 року Єрмак був у США і в адміністрації тодішнього президента Трампа йому сказали про те, що в Україні повинні відкрити кримінальну справу проти Байдена і про це оголосити на весь світ. Трамп тоді тісно співпрацював з Росією. Росія також була зацікавлена в тому, щоб Трамп і надалі залишався при владі. І саме Єрмака американський розвідник називає головним мотором цієї справи проти Байдена. У цій справі були дві зацікавлені сторони – Путін і Трамп.

Виникає питання, чому Зеленський тримає Єрмака? Всі знають про поїздку Зеленського в Оман. Тоді цю поїздку патронували Медведчук та Єрмак. Ця поїздка мала напівтаємний характер. І справа тут не в двосторонніх відносинах України та Оману. Зеленського возили на зустріч з Патрушевим, - каже американський розвідник. Саме його американці вважають найнебезпечнішою людиною в Росії. І це була велика помилка Зеленського. Він потрапив у капкан. Тоді в Омані могло статися що завгодно. Зеленському могли підсипати препарат, після якого людина говорить будь що. Скоріше за все, була створена компроментуюча ситуація, яка була зафіксована на аудіо та відеоносії, вважає розвідник. І тепер Зеленський на крючку.

А Єрмак на коні. Він у безпеці. Нещодавно міністр закордонних справ України Кулеба їздив до США, щоб підписати з Блінкіном Договір про стратегічну співпрацю. Так от, головою нашої делегації там чомусь був Єрмак. І це дивно, бо це не той статус. Єрмак повинен займатися офісом, але він поїхав, щоб мати інформацію, яка корисна Москві.

Що стосується головного військового розвідника України Бурби, то він діяв дійсно професійно і провів колосальну роботу, щоб провести спецоперацію із затримання банди вагнерівців. Бурба створив чудову команду розвідників. На жаль, ця операція провалилася. Бурба доповів Зеленському про хід операції і Зеленський повинен був прийняти рішення і коли справа дійшла до фіналу, Зеленський не хотів брати на себе відповідальність і переклав рішення на Єрмака, а Єрмак відклав спецоперацію і вона була провалена. Це великий провал. Американський розвідник запитує, чому Зеленський не захотів брати на себе відповідальність. І чи не зробив він це через тиск Єрмака.

Як би там не було, але провалилася дуже потрібна спецоперація. Тепер країна дійсно розбурхана. Мало того, що Україна фактично оточена зі сходу, півдня та півночі російськими військами, а окрім того, «вагнергейт» зараз розізлив і самих українців. Україна ослаблена і може стати легкою здобиччю для агресора.

Вихід може бути один – Зеленський повинен хоча б тимчасово відсторонити Єрмака та Демченка з посад. Якщо він це не робить, значить він особисто міцно сидить на крючку у Путіна, - каже американський розвідник.

Насправді, Путін створює проблеми з однією метою – він шантажує Захід, вимагаючи власну безпеку. І Україна повинна з розумом підійти до цього питання. Ми можемо мати зиск з цієї ситуації, але потрібно негайно вичистити Офіс Президента від російської агентури, - робить висновок американський розвідник.

Від себе додамо, що наразі в Україні дійсно йде широка кампанія з вимогою від президента звільнити Єрмака та Демченка. І дуже дивно, що Зеленський так тримається цих осіб.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат