Демпартія угорців завершує свою виборчу кампанію на місцевих виборах, що відбудуться цієї неділі

23.10.2020 15:57 ПОЛІТИКА

Шановні виборці!

Нашими фахівцями ретельно вивчено суспільну-політичну ситуацію в краї та на місцях, визначено пріоритетні соціально-економічні та культурно-національні проблеми, які турбують людей, у тісному щоденному спілкуванні з Вами визначено шляхи їх подолання. Наші міркування і задуми винесено на Ваш розсуд і 25 жовтня Ви зможете їм дати належну оцінку.

Головне — ми і далі залишаємося послідовними прибічниками гармонічного розвитку нашого рідного Закарпаття, який повинен базуватись на принципах невідворотності проєвропейського вектору політичного розвитку, першочерговості міжнаціонального діалогу та розбудови економіки, яка ставить понад усе добробут простих людей.

Виборча кампанія завжди сповнена різноманітними політичними баталіями, валом різноманітної інформації і сплеском пасіонарності та емоцій, які Вам, ми в цьому впевнені, вдалося належним чином сприйняти і проаналізувати задля прийняття правильних рішень. Дякуємо, що Ви разом із нами достойно витримали вир політичної боротьби, викликаний цим непростим передвиборним періодом.

Можемо Вас завірити, що незалежно від результатів голосування Демократична партія угорців України залишатиметься разом із Вами, послідовно продовжуючи втілювати ті принципи і цілі, заради яких в нашій партії об’єдналися небайдужі порядні люди зі всього Закарпаття.

Користуючись нагодою, ще раз закликаємо всіх Вас 25 жовтня прийти на виборчі дільниці і зробити свій свідомий і виважений вибір.

Заради себе, своїх дітей, своєї домівки, своєї громади, заради рідного закарпатського краю!

З повагою Ласлов Зубанич

* * *

Демократична партія угорців України підтримує кандидатів на голови міських, селищних та сільських рад на виборах 25 жовтня 2020 р.

      Великодоброньська сільська рада: Варга Гізелла Калманівна
      Батівська селищна рада: Тараненко Дмитро Олександрович
      Косоньська сільська рада: Товт Олександр Жігмондович
      Великоберезька сільська рада: Урста Іван Іванович
      Берегівська міська рада: Бабяк Золтан Адальбертович
      Вилоцька селищна рада: Ковач Степан Карлович
      Пийтерфолвівська сільська рада: Товт Валентин Валентинович
      Тячівська міська рада: Ковач Іван Іванович
      Холмківська сільська рада: Вачиля Тетяна Юріївна

* * *

Просимо Вас 25 жовтня 2020 р. на місцевих виборах підтримати виборчі списки та кандидатів від Демократична партія угорців України!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат