Ми не здалися

14.12.2019 00:05 ПОЛІТИКА

Цього тижня вся увага українців була прикута до Парижа, де відбулася перша зустріч у Нормандському форматі за участі канцлера Німеччини Меркель, Президента Франції Макрона, а також Президентів України та Росії.

Свідома частина українців застерегла президента Зеленського щодо зради інтересів України. У Києві зібрався доволі багатолюдний Майдан із вимогою не йти на поступки Путіну. Команда Зеленського позитивно поставилася до Майдану, бо це був один із козирів Зеленського на цих переговорах, мовляв, я не можу йти проти інтересів народу.

Зрештою, Президент України не став на цих переговорах хлопчиком для биття. Україна має намір повернути контроль над кордоном з Росією і вибори на окупованих територіях мають проводитися за нашим законодавством.

«Зеленський наполягає на Конституції, а Путін хоче шматок України під керуванням Кремля. Зеленський каже, що потрібен контроль над кордоном і виведення військ, а Путін каже — давай вибори мені і моєму слузі Медведчуку, амністію всім вбивцям ОРДЛО і РФ. І війська виводити вони не збираються, бо «їхтамнєт».

Фактично все залишається на своїх місцях. Війна і Путін будуть разом і до кінця», — написав на своїй сторінці у Facebook політик Сергій Ратушняк.

«Хочу нагадати Володимиру Путіну, який зациклився на юридично нікчемних Мінських протоколах, що є ще й Будапештський меморандум, підписаний, в тому числі, й США, і Росією, про непорушність і недоторканність кордонів України», — написав Ратушняк.

Сергій Ратушняк упевнений, що Путін через свого кума Медведчука проштовхує амністію для бандитів і путінських найманців. Путін хоче, щоб на Донбасі були російські закони, були підконтрольними Росії влада та силовий блок і культурно-інформаційний простір також був російським.

«Особливий статус орди-ОРДЛО — це приєднання і колонізація України під Росію через кримінальників ОРДЛО і подарунок у мільйон голосів на виборах до Верховної Ради ворогові України Мертведчуку, СДПУ(о) — «Зажиддя»», — написав Ратушняк і нагадав, що населення Донбасу — це не лише ті, хто зараз там залишився, але й понад 2 мільйони переселенців, які втекли від бандитів у різні регіони України, і вони також повинні вирішувати долю своєї малої батьківщини.

Наступна зустріч у Нормандському форматі відбудеться вже наступного року. Можна сподіватися, що інтереси України президент Зеленський не здасть. Ми не можемо грати за правилами агресора.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат