У Балоги можуть відібрати мандат

19.10.2019 19:35 ПОЛІТИКА

Поліція повідомила про підозру в порушенні виборчого законодавства ще восьми членам ДВК.

Під час розслідування, розпочатого за фактом незаконного використання виборчих бюлетенів, а саме надання права голосування особам, які його не мають, правоохоронці встановили ще вісьмох порушників законодавства. Йдеться про членів трьох ДВК на Мукачівщині.

Слідчі відділу з розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Закарпаття, під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпаття, вже вручили підозри вісьмом членам трьох ДВК, що у Мукачівському районі.

Особам інкриміновано порушення виборчого законодавства за частиною 2 статті 158-1 Кримінального кодексу України, тобто незаконне використання виборчого бюлетеня, вчинене групою осіб.

За скоєне членам трьох ДВК загрожує кримінальна відповідальність. Згідно з санкцією статті, порушення карається позбавленням волі на строк від 5 до восьми років.

У справі триває подальший збір доказів, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, що по цьому округу дуже сумнівно переміг Віктор Балога. Але його перемога була дуже мінімальною над опонентом від «Слуги народу» Токарем. Саме Токар ініціював перевірку правоохоронцями випадків порушень виборчого законодавства на користь Балоги.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат