Старі казнокради тримаються за корито

06.07.2019 18:01 ПОЛІТИКА

Реєстрація кандидатів у мажоритарних округах на Закарпатті вже закінчилася. Старі казнокради, які зараз сидять у Раді, знову пішли штурмувати Раду. Накрадені гроші масово пускають на свою рекламу, заливаючи у вуха виборців такі приємні лозунги про порядність та гідність. І обіцяють, обіцяють, обіцяють.

Вони так звикли до своїх теплих крісел у Раді та можливості перекачувати з бюджету кошти на власні проекти, що знову б’ються за можливість продовжити собі ще на 5 років солодке життя.

Та найгірше те, що їхніми «найближчими конкурентами» у цій боротьбі за крісло є також казнокради та контрабандисти. Тобто, світяться лише ті, хто накрав грошей і має можливість себе вихваляти з білбордів та листівок.

На жаль, справді сильних та порядних конкурентів цим корупціонерам зареєстровано мало. А декого взагалі не зареєстрували. Причину ЦВК знайшла доволі примітивну — був відсутній в Україні більше, ніж 90 днів. А хіба це конституційна стаття?

«Дияволи Медведчук—Кучма впровадили у виборчий Закон норми заборони реєстрації кандидатом у разі відсутності за рік 180 діб або одноразово понад 90 діб.

Таким чином, 10 млн. громадян України, попрацювавши хоча б ОДИН раз протягом 90 діб, ВИКРЕСЛЮЮТЬСЯ З ПЕРЕЛІКУ ПОВНОЦІНИХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ. Повноцінних у сенсі ПРАВА користування нормами Конституції України, де сказано, що «ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ МАЄ ПРАВО ОБИРАТИ І БУТИ ОБРАНИМ».

Мене ЦВК позбавила мого Конституційного права. Україна — держава ТОТАЛЬНОГО ПОРУШЕННЯ ОСНОВНИХ ПРАВ І СВОБОД ГРОМАДЯН.

Я не апелював і не скаржуся особисто, але держава, яка відправила своїх чи ненайкращих громадян на заробітки — викреслює їх із ПОВНОЦІННИХ ГРОМАДЯН.

Пане президенте Володимире Зеленський, виправіть цю дискредитаційну норму, якщо плануєте розбудовувати правову державу», — написав з цього приводу політик Сергій Ратушняк.

Ну а закарпатцям потрібно вирішувати, чи брати у нуворишів балог-лунченків-горватів-андріївих хабар за голос, чи нарешті почати аналізувати й обирати порядних та тих, у кого управлінський досвід і чітка громадянська позиція.

Якщо ви насправді вболіваєте за долю свого краю та країни, то не продавайтеся. А тих, хто вам пропонує гроші за голос, сміливо здавайте правоохоронцям.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат