Сергій Ратушняк звернувся до Президента щодо кандидатів-шахраїв

02.07.2019 21:00 ПОЛІТИКА

Відкритий лист Президенту - України.

Шановний пан Президент.

В Закарпатті з 1998 року встановлена влада однієї злодійської сім‘ї - братчики Балога і Петьовка. Тільки зараз, у зв’язку з Вашою перемогою і приходом лише однієї нової людини заступником в центральний апарат СБУ в Закарпатті конфісковано контрафактних сигарет на 70 млн грн. Це не більше місячних обсягів контрабанди цього ОЗУ.

Але,- увага. Член цієї банди - родич Балоги - Гелетей (на прозвисько «Гейза») ПРОДОВЖУЄ «плідно» працювати першим заступником облСБУ в Закарпатській області.

Ця банда - це тисячі безкарних злочинів, терор і пограбування краю і держави.

Зараз вони знов безкарно підкуповують виборців і знов ведуть своє сімейне ОЗУ до ВР. До цієї банди приєднався друг і соратник Яценюка по ВО в м. Хуст - сумнозвісний Валера Лунченко. По ВО в м. Ужгород від цієї банди знов іде член БПП - «ужгородський Свинарчук» Роберт Горват. Єдиний йог «конкурент» - грабіжник і казнокрад, контрабандист в особливо величезних розмірах Андріїв Андрій і його брат - казнокрад мільярдів ужгородського бюджету братик Андріїв Богдан. Їх підкупи ні їхнє СБУ, ні їхнє МВС, ні їхня прокуратура і суди не зупиняє. Всі шість мандатів Закарпаття ідуть в руки СИСТЕМНИХ ЗЛОЧИНЦІВ, КАЗНОКРАДІВ, ХАБАРНИКІВ братків Балог, Петьовки, Горвата, Лунченка і братків Андріївих.

І все це завдяки мажоритарній системі виборів і тотальній корупції в правоохоронних органах.

Сергій Ратушняк. м. Ужгород.

Коментарі :


03.07.2019 07:45 Пан Іван

Так...чиста правда!


03.07.2019 07:43 тратата

???


03.07.2019 07:34 тратата

поне екс мер! чи не за вашої каденції в квадраті, практично всі прибудинкові території Ужгорода були грубо з порушенням усіх норм права без згоди мешканців, в тч без згоди житлово-будівельних коперативів, були передані в руки поплічників аферистів???


03.07.2019 05:21 Гарік

Блін!!!, накінець Рата став людиною, аж не віриться, але дуже правий особливо щодо заст. УСБУ - позорище "Зе"


02.07.2019 19:08 Михайло

Підтримую Сергія Ратушняка на всі сто.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат