Чоловік Юлії Тимошенко попросив політичного притулку в Чехії

admin 06.01.2012 09:52 ПОЛІТИКА

Чоловік колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Олександр, який зараз перебуває в Чехії, попросив політичного притулку в цій країні. За даними чеської газети «Право», відповідне прохання він подав ще в останні дні 2011 року.

Видання повідомляє, що міністр внутрішніх справ Чехії Ян Кубіце у середу обговорив це питання з міністром закордонних справ Карелом Шварценберґом.

Юлія Тимошенко засуджена в Україні до семи років позбавлення волі – за перевищення влади і службових повноважень під час підписання газових контрактів з Росією 2009 року. Опозиція в Україні і західні країни називають це рішення політично мотивованим.

radiosvoboda.org

admin

Коментарі :


07.01.2012 20:51 корифан

я думаю,що правильно зробив,що попросив притулку в ЧЕХІІ!Але впевнений і в тому,що не залишить ЮЛЮ,таку красиву і привабливу жіночку!ТИМОШЕНКО сидить даром!Це все зробив оцей бездарний і безграмотний ХАМ ЯНУКОВИЧ!За Межигірря!За те,що Тимошенко говорила в очі,що воно тупе і два слова звязати не може!Ну який з зека може бути Президент!І що саме цікаве - всі про це знають і все......Немає нормальноі опозиціі,а оті всі хренові опозиціонери - то таке не приший кобилі хвоста!Яценюк заявляє,що аж в 2015 !!!!! році буде новий президент!Так що ще того мудака чекати 4!!!!!!роки поки воно зовсім доб є тих нещасних украінців!Всі вони оті опозиціонери живуть добре.Мають добрі зарплати,квартири і не одну,особняки .....а народу вішають на вуха лапшу!Були б нормальні опозиціонери підняли би 5-10 мільйонів народа проти того ПЄТУХА Януковича,а так попіз....... понаобіцяли і в .....кущі!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат