Балозі не подобається, що його хочуть об’єднати з МВС (КОМЕНТАРІ)

20.01.2012 19:54 ПОЛІТИКА

Наразі актуальним є питання об'єднання МВС із МНС. Звичайно, що Балога бачить себе на чолі об'єднаного Міністерства, але нинішнього міністра МВС Захарченка вважають членом «сім'ї», тому Балога змушений доводити свою прихильність Януковичу.

Захарченко та Балога по-різному бачать процес об'єднання міністерств. Підготовлено пакет документів про проведення реформи і Балогу цей варіант розчарував. Він за те, щоб відкласти об'єднання відомств до розроблення всеосяжної реформи МВС. Але навряд чи хтось зараз до Балоги дослухається. Взагалі не зрозуміло, що він робить в уряді.

До речі, вчора сайт «Українська правда» за підписом «Віктор Балога, міністр» видав статтю «Вони не розуміють» на тему російсько- українських чвар, в преамбулі якої заявлено: «Усе, що написане нижче, не претендує на всебічність і глибину аналізу». Не погодитися з цим важко: що є, то є — ані глибини, ані всебічності. Втім «опус» надзвичайника викликав шквал коментарів на згаданому сайті:

pravdo-rub19: Ой, Балога, вы столько понаписали, что чуть не заснул.

Gorst: Нічого оригінального, а жаль! Людині з таким об'ємом інформації, якому позаздрить будь-який експерт, не пасує говорити банальні речі.

Правдомат: Браво! Вже навіть «ідейні п'ятиколонники» та вірні пси Москви розчаровуються в Партії регіонів. Бо ж вони й підтримували ПР виключно під призмою наближення тріумфу Росії.

volga: О, закарпатський бандит Балога йде на вибори: почав розігрувати карту захисника українців. А коли йшов в коаліцію до бандитів, які нищать все українське, то думав про Україну? Найстрашніші злочинці — це поліцаї типу литвинів, ваньокплющів, балог, тарасиків. Замість того, щоб бути українськими буржуа, вони пішли в холуї до новоросійсько-єврейської банди.

Solenko: Балога, ти злодій і бидло. Крім як красти, отримувати хабарі, відкати з бюджетних замовлень, контрабанди і т. д. ти нічого не вмієш. Жодного слова з цієї статті не написано твоєю рукою. Тому що ти не тільки таке написати не зможеш, а й навіть прочитати готове. Ти здавав усіх, через кого піднімався до влади: Устича, Іванча, Медведчука, Суркіса, Ющенка з Жванією. Здаш і Януковича.

provokateur: Авторство Балоги додає до статті ложку дьогтю. Особисто знаючи Віктора Івановича, скажу, що стаття надто розумно написана, аби бути за авторства «надзвичайного міністра».

Правдомат: Цей текст, написаний для Балоги, є черговим актом його політичного пристосуванства. Те, що деякі місця в тексті збігаються з чиїмись думками, є абсолютно випадковим збігом обставин.

Чернігівчанин: Виборча кампанія почалась. Пан Балога знову розкладає яйця в різні кошики. Мабуть, в прохідну частину списку не беруть. Пане міністре, не треба ляля.

Lutzow: Знатный патриот. Чего же не хватал Юща за руку, когда тому не понравился газ по 50$ до 2013?

anderes: Кто только на свет не вылезает перед выборами. Даже господин Балога вспомнил, что он «громадянин України». Вы бы, господин Балога, лучше бы своими прямыми обязанностями занялись. Развалили и разворовали Министерство чрезвычайных ситуаций окончательно. Там, где Вы появляетесь, там сразу криминал, воровство, коррупция и полный упадок.

rudikman: Вуйку, а що ти сам зробив для України? Крав і далі розкрадаєш. Кровопивця. Балога не вуйко, він рагуль кінчений і злодій.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


21.01.2012 18:07 СНАЙПЕР

Якщо ви можете дайте дані про зарплати отих всіх "народних слуг".Де вони проживають,я маю на увазі нерухомість,машини,бабло.....Без адресів,бо подумають,що іх хочуть завалити,хоч те потрібно б було би вже робити!Надоіло на іхні пихаті пики.Вчора дивився телепередачу ШУСТЕРА,яка ота харківсько хвойдо БОГОСЛОВСЬКА противна і єхидна,жуть!На іі рожу дивитися неможливо.Друга ГАНЗІ ГЕРМАН!То взагалі завал!Як таку даму в лапках народила жінка на теренах Західноі Украіни,Львівськоі області.То видно помилка природи ! А то що той БАЛОГА підстелився під голубих,немає нічого дивного - ЯНУКОВИЧ все робить спеціально,хоче доказати,що ті які прислуговували ЮЩЕНКО,зараз коло нього!Показує продажність тих всіх казнокрадів!


20.01.2012 20:40 Юрий

Его надо об`единить с гробом!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат