Закарпатці оздоровлюються цитрусовими ваннами, зерновим масажем та кусючими рибками (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 19.03.2013 11:22 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Нові незвичайні туристичні атракції для оздоровлення душі і тіла запровадили на закарпатській Перечинщині, у туристичному комплексі Воєводино. Одними з перших нові пропозиції випробували журналісти під час прес-туру Ужгородського прес-клубу.

З цього року на Закарпатті вперше туристам пропонуватимуть екзотичні туристичні послуги/велнес продукти: іхтіотерапія (за допомогою рибок гуппі руфа), зернові масажі (вперше на базі регіональних зернових сортів), цитрусова купіль, хромотерапія та С-терапія.
Щодо зернового масажу, йдеться про дуже давню техніку, яку використовували ще слов’янські монахи у прадавні часи, - розповіла директор spa-центру «Воєводино» Інеса Мошак. Зерно допомагає відновити енергетичний баланс організму та оздоровлює його, відаючи свої цілющі властивості при нагріванні. Зернові культури (гречка, пшениця, просо, кукурудза, ячмінь, різноманітні бобові) розподіляють у спеціальні мішечки, нагрівають їх на гречці та масажують ними тіло.
Таким чином, тіло прогрівають до кісток. При цьому людина відчуває чудовий запах, тепло, комфорт і, звичайно, завдяки спеціальній техніці масажу відновлюються сили, знімається стрес, забезпечується релаксація. Особливо корисною є ця процедура для хребта.
Щодо цитрусової купелі, то йдеться про басейн, наповнений апельсинами та лимонами. Вони здійснюють мікропілінг шкіри, а також віддають у воду цілющий вітамін С.
Особливо зацікавила учасників прес-туру приємна процедура за участі екзотичних рибок гуппі руфа. Вони забезпечують не тільки пілінг ніг, але й релакс, адже ніжно торкаються нервових закінчень на стопах у спеціальному басейні-акваріумі. Всього у ньому близько 300 рибок. У їх слині, крім того, містяться цілющі ферменти.

admin

ТЕГИ : ВоєводиноСПАЗакарпаття

Коментарі :


13.04.2013 14:07 Олена

рибки називаються гарра руфа


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат