У Закарпатті пройшла спартакіада з зимових видів спорту (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 11.02.2013 10:29 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

У неділю, 10 лютого, на закарпатському гірськолижному курорті «Пилипець» відбувся ІІ етап щорічної обласної спартакіади з гірськолижного спорту та лижних перегонів серед дітей та підлітків «Юний спартаківець».

Участь у змаганнях взяло понад 120 молодих спортсменів з усієї Закарпатської області. Кращих лижників та лижниць обирали у двох вікових категоріях: хлопці та дівчата віком 14-15 років, а також підлітки 13 років та молодше.

До речі, минулого року у Великоберезнянському районі відкрили доволі серйозну спортивну школу-інтернат. Цьогоріч планують відкрити таку ж і тут, у Пилипці. Це дасть серйозний поштовх місцевим спортсменам, і коли Україна таки виборе право приймати зимову Олімпіаду, на ній про себе заявлять і діти, яких сьогодні були на спартакіаді.
Переможці та призери магань отримали цінні подарунки від мецената спартакіади. Окрім того, вони увійдуть до складу збірної спортивного товариства «Спартак», яка вже незабаром представлятиме Закарпаття на 10-ій Всеукраїнській спартакіаді «Юний спартаківець».

прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

admin

ТЕГИ : зимова спартакіадапилипецьЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат