40 закарпатських котиків змагалися у конкурсі за медалі й подарунки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin, фото: Сергія Денисенка 25.11.2013 12:15 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» пройшов двадцятий щорічний конкурс «Міс-кіс». Цьогоріч до нього долучилося майже 4 десятки чотирилапих.

Змагалися традиційно у чотирьох категоріях – «Безпородні», «Породисті короткошерсті», «Породисті довгошерсті» та «Юнілри», а ще традиційно вручали приз «Глядацькі симпатії» та гран-прі.

Головними критеріями оцінки стали доглянутість, поведінка та стан зубів, кігтиків та шерсті. Оцінювали чотирилапих організатори та ветеринари.

Вже другий рік поспіль до конкурсу долучається і громадська організація «Барбос». Волонтери представили з десяток котів, які потребують господарів, окремим з них пощастило сьогодні і вони таки отримали нову домівку. Так само із організації «Барбос» свого кота колись взяла і пані Світлана, сьогодні із своїм улюбленцем жінка прийшла на виставку-конкурс, як виявилося не даремно – її улюбленець Чоко став кращим у категорії «Безпородні».

У результаті два головні призи члени журі віддали шотландцям. Приз глядацьких симпатій отримала кішка Мілка (власник Мар′яна Яночко), а головний приз конкурсу і звання «Міс-кіс 2013» отримав висловухий шотландець Розі (власник Завадяк О.)

admin, фото: Сергія Денисенка


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : коти

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат