«Спорт для всіх» активно приводить до ладу спортивні майданчики краю (ФОТО)

admin 23.04.2013 14:31 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

У Закарпатській області триває Всеукраїнська акція «Спорт для всіх – спільна турбота». Мета проекту — облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення

. До благородної і корисної справи долучилися активісти області, волонтери.   Не проти попрацювати і привести до ладу майданчик для ігор виявилися навіть діти, які із задоволенням не те, що хотіли фарбувати лавички, а й просилися у помічники.
Організатор такого проекту у нашій області — Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Долучився та підтримав акцію й ужгородський Гіпермаркет «Епіцентр К», за що ініціатори та активісти акції йому дуже вдячні.
Цими вихідними до ладу приводили майданчики у м. Хуст, де за пензлики взялися, переважно, вуличні спортсмени. В Ужгороді захід пройшов 22 квітня. Так, волонтери та активісти вдихнули нове життя у майданчики, що розташувалися у дворах по вул. Можайського та Генерала Свободи.  
У четвер, 25 квітня, «Спорт для всіх» візьметься за майданчики Мукачева.
Нагадаємо, що місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» досі триває. Не проґавте шанс створити гарні умови для занять спортом та зміцнення здоров’я ваших дітей.
Прес-служба ЗЦФЗН «Спорт для всіх»

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат