Якісний друк рекламної продукції – успіх будь-якої компанії



Друк сувенірної продукції, створення та нанесення логотипів на одяг, чашки, інші предмети, виготовлення буклетів та афіш – важливий елемент у будь-якій рекламі бізнесу. Також особливе місце у промо-акціях різних організацій займають прапори. Звернутися за якісним друком усіх цих елементів можна до компанії https://lakor.com.ua/.

Спектр послуг компанії

Компанія «Лакор» пропонує велику кількість рекламних послуг, які включають:

● Друк прапорів. Як великих розмірів, так і міні варіантів. Це можуть бути державні стяги, історичні, тематичні чи власні символи певної організації. Використання прапорів є чудовим рекламним методом.

● Виготовлення віндерів. Це ті ж прапори, однак вони ще містять алюмінієву систему фгаштока, власне полотна та основу для встановлення. Можуть розміщуватися на вулиці.

● Друк на тканинах. Це створення футболок, халатів, іншого одягу для персоналу чи рекламних акцій певних компаній. Такі речі підкреслюють імідж організацій та слугують чудовим способом реклами послуг чи товарів.

● Друк логотипів. Можна замовити як просто нанесення уже створеного логотипу, так і скористатися послугами дизайнера та розробити власний, авторський логотип організації.

● Виготовлення сувенірної продукції. Це все, що може слугувати рекламним товаром для компанії – чашки, ручки, блокноти, візитки та ін. Дизайн теж або надається готовий, або розробляється персонально.

● Машинну вишивку. Завдяки такому процесу можна наносити візерунки на тканину. Це відбувається за допомогою комп’ютера, який приєднується до верстата.

● Широкоформатний друк. Замовити можна, як за готовим макетом, так і за виготовленим спільно із дизайнером.

Завдяки такому широкому спектру послуг у одному місці можна отримати усі необхідні рекламні товари.

Чому варто звернутися у «Лакор»?

«Лакор» – це сучасні рішення для усіх власників бізнесу, оскільки компанія гарантує якісний кінцевий результат та виконує усі послуги на найвищому рівні. Виробництво обладнане сучасною технікою, завдяки якій можна створювати найкращий результат за якістю та креативом. Обладнання постійно оновлюється та вдосконалюється.

Крім цього, дизайнери компанії «Лакор» пропонують створити унікальні рішення для кожного клієнту, підібрати потрібні кольори та підкреслити індивідуальність кожного бізнесу.

Вартість послуг доступна. тому кожен бажаючий може отримати чудовий результат аза помірну ціну.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат