Нова галузева криптомонета GadgetCoin

03.06.2022 15:36 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Загальна криза, падіння валют. На цьому тлі з'являється нова криптомонета GadgetCoin, яка не залежатиме від світових конфліктів та санкцій. У Дубай відбулася зустріч сильних розробників, трейдерів та інвесторів. Підсумком цієї зустрічі стало рішення створити нову галузеву монету GadgetCoin на блокчейні тора. Це дозволить легко проводити транзакції, у найкоротший термін із фіксованою комісією.

Галузева монета відрізняється від іміджевої (найвідоміша іміджева криптовалюта – Bitcoin) тим, що прив'язана до дій компанії чи галузі. Це, у разі розвитку галузі, дозволяє гарантувати стабільне зростання курсу, без сильних стрибків. Також галузева монета може повністю замінити фіатну валюту у певній галузі.

GadgetCoin – це монета, яка прив'язана до гаджетів, що відомо з назви. Як це працює? За GadgetCoin можна придбати техніку як у виробника безпосередньо, так і у партнерів. Очевидною перевагою є те, що, у разі поломки пристрою, споживач може прийти в будь-яку точку продажу зі зламаним пристроєм і без зайвих технічних оглядів поміняти гаджет на новий. Також, при покупці користувачеві нараховується кілька монет на його рахунок у біржі CapitalWhale. Виробник поклопотався про клієнта і заздалегідь вшив у кожен пристрій програму біржі партнера. Купуючи флагманські моделі, користувач повинен платити тільки в GadgetCoin-ах за принципом підписки. У разі несплати, пристрій блокується. Це вигідно, тому що ціна пристрою найнижча на ринку, а якщо точніше, то на 37% нижча. У GadgetCoin реалізовано механізм підключення до різних виробників техніки. Вже кілька тайванських компаній ведуть переговори щодо підключення до GadgetCoin.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат