Як поновити стару ванну?



Тьмяна, вицвіла і подряпана ванна виглядає не найкращим чином. Якщо ви не збираєтесь замінювати його на новий, варто його відремонтувати. Це поверне ванні колишню пишність і зробить купання насолодою. Заміна ванни на нову досить великі витрати, до того ж пов'язані з громіздким ремонтом ванної кімнати. Саме тому варто спробувати заказати послугу реставрація ванн львів. Це не складно, хоч і займе деякий час. Проте задоволення гарантоване. З іншого боку, ми можемо надати ванні трохи кольору – тобто, пофарбувати її у будь-який колір. Пам'ятайте, однак, що у випадку емальованої ванни (сталевої або чавунної) використовується інший метод, а у разі акрилової ванни – інший метод.

Видалення подряпин та каверн у ванні

Видаліть дрібні подряпини на акриловій ванні за допомогою полірувальної пасти. Однак перед його використанням поверхню ванни слід відшліфувати наждачним папером. Для цього використовують наждачний папір різної товщини зерна для мокрого шліфування (наждачний папір на водній основі) – перед застосуванням їх необхідно змочити. Спочатку використовується крупнозернистий папір (Р-600), потім більш дрібнозернистий (від Р-800 до Р-2500). Коли ідеально вирівняємо поверхню ванни, просушуємо відремонтоване місце. Потім поліруємо їх полірувальною пастою, доки вона не стане глянсовою. Існують також спеціальні набори для догляду за акриловими поверхнями.

Плюси

      ● товщина шару 1,2-7,2 мм,
      ● мінімальний термін експлуатації – 10 років.

Усуньте більші пошкодження рідким акрилом, який слід змішати із затверджувачем. У нас також можна купити готові акрилові ремонтні набори з інструкціями щодо їх застосування. Найкраще вибирати продукт того ж виробника, що і наша ванна, звичайно, якщо він є в асортименті. Тоді ми будемо впевнені, що відтінок білого на відремонтованій ділянці буде таким самим, як і колір іншої поверхні ванни. Послугу реставрація ванн івано-франківськ надає по хорошій ціні.

Однак, щоб приховати дрібні сколи та тріщини в емалі ванни, ми використовуємо ретушуючу емаль. Легко наноситься пензлем, а повне затвердіння відбувається протягом 24 годин.

Ванна кольору вашої мрії

Пофарбувати ванну легко, цю роботу ми з успіхом можемо виконати самі. Для фарбування можна використати спеціальну поліуретанову фарбу. Широкий асортимент фарб дозволяє підібрати потрібний колір. Однак перед тим, як розпочати роботу, щілини в емалі слід заповнити шпаклівкою, а всю внутрішню поверхню ванни відшліфувати. Акрилову ванну також потрібно правильно підготувати перед фарбуванням – усунути пошкодження. Компанія реставрація ванн луцьк зробить усю роботу за вас. Потім наносимо два шари базової фарби (другий з інтервалом близько 6 годин, що дасть висохнути першому шару), а потім основну фарбу. Повторіть фарбування через 12 годин.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат