Генератори азоту та кисню



Компанія «Далгакиран компресор Україна» виготовляє сучасні генератори азоту, що виробляють чистий азот з стисненого повітря. Компанія Dalgakiran представляє довговічні і функціональні генератори, вартість яких окупиться за 2 роки. Пристрої використовуються в промисловості, лабораторіях, відділах досліджень і розробок, в аптеці і медицині, а також для перекачування шин азотом.

Генератор азоту усуває всі недоліки, пов'язані з купівлею і вартістю експлуатації систем балонів високого тиску або кріогенних посудин, забезпечуючи постійне джерело азоту з мінімальним споживанням енергії і низькими експлуатаційними витратами. Апарат призначений для простої установки всередині будь-якого об'єкта, потрібно тільки мережу стисненого повітря і підключення до електромережі.

Також компанія за проханням ПП «Медремтехмонтаж», виготовила кисневу станцію для КНП “Виноградівська районна лікарня”.

Газоподібний азот використовується в багатьох галузях і сферах застосування. Його основне застосування - діяти як інертна середу для видалення кисню і інших небажаних газів в технологічних процесах і резервуарах для зберігання.

Переваги використання генератора азоту

Термін окупності до 2-х років. Незалежність від постачальників і зміни ринкових цін. Немає логістики і немає необхідності зберігати балони. Модульність, гнучкість і низькі експлуатаційні витрати. Не витрачайте більше часу і грошей на покупку, інвестуйте в генератор!

Чому обирають пристрої від «Далгакиран компресор Україна»

В генераторах азоту використовується ліжко найвищої якості, що дозволяє використовувати її протягом 10 років без значної втрати ефективності. Це найкраща альтернатива рішенням інших виробників, які дуже часто використовують депозит з гіршими параметрами - їх пристрої дешевше, але через кілька років вони стають непридатними для використання.

Генератори азоту видаляють кисень із потоку стисненого повітря, тим самим отримуючи азот високої чистоти. Поділ досягається шляхом пропускання стисненого повітря через адсорбционную колонку, що містить високоселективне вуглецеве молекулярне сито (CMS), яке адсорбує кисень, що міститься в повітрі. В результаті отримуємо азот.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат