Сходи на 2 поверх – доступні варіанти



У вас в будинку невеликий отвір і в нього треба вписати конструкцію, що дозволить безпечно і зручно підніматися на другий поверх? А може у Вас великий будинок і вам необхідно розробити проект системи, яка буде виглядати велично і шикарно, доповнюючи розкішний інтер’єр? І навіть якщо ви надаєте перевагу лаконічності і простоті, навіть в цьому випадку нам буде що вам запропонувати.

Деревянні сходи на замовлення від виробника

Компанія Пан Майстер пропонує самі різні сходи на 2 поверх. Але незважаючи на це різноманіття розмірів, фасонів, конструкцій, є у наших моделей і спільна риса – матеріал із якого вони виготовлені. Ми пропонуємо вироби із дуба. Чому саме з цієї деревини? Тому що ми впевнені – дубові сходи це завжди красиво, надійно, зручно і екологічно.

сходи з дерева

При цьому ніяких обмежень в плані розмірів, дизайнів чи конфігурацій. Ну а для того щоб кожна модель ідеально вписалася в конкретне приміщення, наші спеціалісти розробляють дизайн проєкт який враховує і смак Замовника і особливості інтер’єру житла і, безумовно, конфігурацію приміщення та розміри отвору.

Замовлення «під ключ»

Самий кращий варіант – це отримати виріб від виробника виготовлений з нуля. Це значить що процес створення сходів з дуба включає:

      ● проведення замірів;
      ● розробку проекту;
      ● узгодження дизайну с Клієнтом;
      ● формування вартості;
      ● узгодження калькуляції;
      ● підбір матеріалів так комплектуючих;
      ● виготовлення;
      ● збірку;
      ● монтаж.

сходи з дубу на другий поверх
Тобто, замовивши сходи дубові в будинок чи багаторівневу квартиру під ключ, ви отримуєте готову конструкцію, яка ідеально вписується у ваше приміщення і відповідає всім вашим вимогам. Крім того, кожна система виконується згідно суворих будівельних стандартів. Отже про безпеку та ергономіку можна не хвилюватися.

Є у замовлення від виробника ще одна вагома перевага – вартість. Навіть на складні і масштабні конструкції ціни будуть демократичні. Адже виробник зможе адаптувати модель не тільки під конкретні умови експлуатації але й під бюджет конкретного Замовника. Міф про те, що дубові сходи це тільки для обраних давно втратив свою актуальність. Зараз такі моделі доступні всім кого зачаровує краса цієї розкішної деревини.

дубові сходи в будинку

Для того щоб переконатися наскільки широкий асортимент доступних рішень радимо відвідати Panmayster.ua.

Фото реалізованих проектів допоможе зробити вибір. Хоча, ми керуємося в своїй роботі індивідуальним підходом і пропонуємо рішення унікальні, здатні стати родзинкою вашого житла і підкреслити і ваш смак, і ваш статус. Не дивно, що власники сучасних квартир та таунхаузів з задоволенням обирають саме виготовлення конструкції під ключ і прислухаються до порад наших майстрів обираючи дуб, як основний матеріал.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат