Електровелосипед - свобода пересування



Електровелосипед - свобода пересування

Сьогодні в країнах євросоюзу стався справжній бум здорового способу життя та турботи про екологію. Це призвело до того, що багато людей пересіли на велосипеди. Але те, що активно застосовується в розвинених країнах, що мають рівнинну місцевість та обладнані велодоріжки у містах, потроху приживається і в нашій державі.

Але якщо ми візьмемо звичайний велосипед, перш ніж вдасться дістатися на роботу чи навчання, велосипедист зазнає велике число навантажень через місяцми складний рельєф місцевості. Це призводить до рясного потовиділення, тобто потрібно приймати душ. Не кожна компанія може надати своїм співробітникам такі переваги. Тому варто розглянути варіант покупки електровелосипеда.

Розвиток електровелосипедів

У 19 столітті були зроблені спроби створити велосипед з електричним двигуном. Був винайдений акумулятор, двигун, міцна конструкція. Але ці нововведення були небезпечними як для людини, так і для навколишнього середовища. Ці елементи були великими, видавали шум, іскрилися. Тому їх застосування було відкинуто через небезпеку.

Більш ніж на сто років було забуто цей винахід. Але в кінці 20 століття було вирішено продовжити дослідження в цій галузі. Було зроблено багато прототипів, поки не було вироблено сучасне мотор-колесо для велосипеда. В даний час це високотехнологічний пристрій, що приводить у рух транспортний засіб.

Сучасні електровелосипеди

Вже давно у минулому ті часи, коли люди пересувалися пішки та на конях. Але і автомобілі витісняють з доріг електровелосипеди - сучасніші засоби пересування. В інтернет-магазині Megaenergy можна вибрати електровелосипед різних модифікацій.

Варто додатково розглянути такі різновиди електричних велосипедів:

Складні моделі, їх можна зробити більш компактними для зберігання при зміні їх конструкції. Це ідеальний варіант для міського пересування. Вони зручні в зберіганні та транспортуванні в складеному вигляді. Такий транспорт має невелику вагу, колеса з невеликим діаметром. Це дозволяє комфортно пересуватися по брукованих тротуарах або паркових доріжках.

Якщо буде потрібно виїхати за межі міста, на дороги, далекі від досконалості, що не завжди мають рівне покриття, тоді буде потрібно розглянути фетбайк з широкими колесами. Електрофетбайки мають підвищену проходимість, потужність та запас ходу, але вони й важчі ніх звичайні моделі.

Для екстремалів також розроблені спеціальні електричні велосипеди. Вони мають спортивні характеристики, велику швидкість та можуть долати значні відстані на одному заряді.

У велосипеда з елекричним двигуном є одна велика перевага - його можна заряджати вдома від звичайної розетки. Час заряджання залежить від моделі акумулятора і двигуна. Деякі моделі заряджають 4 години, але інші вимагають більшого часу - до 8 годин.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат