В чому суть покупки медалі «30 незалежність» та чи дорога монета 30 років незалежності України?



На сьогоднішній день люди цікавляться монетами та медалями. Купівля медалі "30 років незалежності України" пропонується, як би, не за високі гроші. Так, незалежність 30 медаль представлена на спеціалізованому сайті, де її можливо купити по демократичній та лояльній ціні. За пересилку треба заплатити усього лише ті гривні, котрі захоче служба доставки. Проте треба розуміти, що медаль дуже схожа на ту, яка створена для Росії і росіян.

Саме з цієї причини українці повинні розуміти, що істинна цінність монети буде іншою, чим це заявляється. Проте, комерційна суть виявляється зрозумілою, тому треба орієнтуватися саме на неї. НБУ повідомляє про те, що не має відношення до випуску медалі, що надається, з позолотою.

На які саме особливості слід звернути увагу?

Багато хто з людей шукає цінну медаль з позолотою. При цьому багато громадян скаржаться на те, що їм часто поступають пропозиції відносно купівлі медалі, при отриманні якої треба заплатити тільки за доставку. Якщо вірити рекламі, то медалі створюються НБУ, але насправді це не так. При цьому, НБУ навіть не планує випуск пам'ятної медалі, яка присвячена 30-річчю незалежності України. НБУ планує випустити пам'ятні моделі тільки в 2021 році, причому вони створюватимуться з нейзільберу, який є сплавом міді, никели і цинку. При цьому таких монет буде 50 тисяч номіналом 5 гривен. Тому, монета 30 років незалежності україни позолота - це більш дуже рідкісна монета, котра не випускається.

Також, будуть випущені 3 тисячі срібних монет номіналом 20 гривен. Головні причини купівлі медалі :

  1. Можливість переконатися в тому, що медаль є цінною, тому її використання буде раціональним у більшості випадків. Досвідчені колекціонери розуміють, наскільки важливо вибирати саме такі медалі.
  2. Треба враховувати історичну або культурну цінність медалей, що випускаються.
  3. Важливо взяти до уваги основні характеристики пам'ятних медалей, що випускаються. Таким чином, важливо розуміти, чому треба вибирати пам'ятні медалі, але при цьому слід ретельно підійти до вирішення питання відносно передбачуваної купівлі.

На спеціалізованому сайті: https://www.garantpartners.com.ua/predloj/den-nezavisimosti-ukrainy/ можливо купити по демократичним цінам любі монети та медалі без проблем. Про них є описи, а такоє є й широкоформатні фотографії.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат