Як правильно вибрати б / у автомобіль?

09.07.2021 16:59 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Купуємо автомобіль з пробігом - на що дивитися? Корисні поради

Купити старий автомобіль - значить оптимізувати витрати на комплектацію і мінімізувати ризики, пов'язані з можливим заводським шлюбом. За останніми даними, до такого рішення схиляються 74% автолюбителів з числа тих, хто купує авто з пробігом не старше 7 років. машини на продаж можна знайти там.

Окей, ризиків ми уникли і комплектацію підібрали відповідну, але не будемо забувати про технічний аспект. Зовні, та й внутрішньо, на перший погляд, машина може здатися без вади, особливо коли вона нам вже дуже подобається, і ми хочемо її собі в гараж негайно.

Не втрачайте голову і дочитайте наш матеріал до кінця, бо далі ми поділимося Лайфхак - про те, які латентні ознаки можуть вказувати на технічну неспроможність авто. А також дамо загальні поради про як зробити продаж бу автомобілів з рук, з них і почнемо.

Складаємо генеральний план покупки б / у автомобіля

Щоб досконально розібратися з нашим питанням, використовуємо дедуктивний метод, тобто підемо від загального до конкретного. Спочатку торкнемося загальних правил.

Стоп-лист - чого варто уникати при покупці машини з пробігом.

  • Не можна розглядати пропозиції перекупників, адже їх бізнес будуватися за принципом «купити дешевше, продати дорожче», а така схема працює зовсім не на користь покупця. Часто вони мають справу з битими автомобілями або проблемними авто, які і продати більше нікому, крім перекупників.
  • Не зв'язуйтеся з дорученнями на продаж автомобіля. Таке ТЗ може бути під кредитом, а ще гірше ви опинитеся залученим в шахрайські дії третіх осіб. Майте справу тільки з реальним власником і повним пакетом документів.
  • Нікому не довіряйте. Запропонуйте власнику автомобіля, що сподобався доїхати до найближчого сервісу і перевірити машину «на ямі». При будь-якому, навіть самому слушним відмову від цієї процедури, попрощайтеся і йдіть шукати інше авто. Майже 100% ймовірності, що машина з вадою.
  • Не підписуйте ніяких документів і взагалі нічого ніде не пишіть. Покупець - ви, якщо залишаєте завдаток, розписку про отримання грошей вам пише продавець і ніяких інших документів, що випереджають саму купівлю-продаж автомобіля, в природі не існує.

Таким чином, автобазар закарпаття стануть ідеальним варіантом, якщо хочеться придбати машину, витративши небагато.

Коментарі :


20.01.2022 12:42 Елена FVN

Весь модельний ряд комерційних автомобілів RENAULT в будь-яких модифікаціях з пробігом тисни на посилання https://numl.org/M3i


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат