Що найчастіше ламається у макбуках?



Комп'ютери Apple славляться своєю якістю і зручністю у використанні, але, як і будь-яка інша техніка, вони не застраховані від поломок. Причому хоча вийти з ладу може все, що завгодно, несправності, як правило, одні і ті ж, і виникають вони в основному з вини самого користувача. Впустив макбук зі столу, залив його водою або кави - прикладів дуже багато. Деякі проблеми, втім, можуть проявлятися через вік і нормального зносу техніки. І є серед них ті, які зустрічаються найчастіше.

За ремонтом можна звернутися сюди: https://icracked.com.ua/iphone/ .

Перегрівається MacBook

Теж дуже часта проблема, яка в основному зустрічається у старих макбуков, оскільки це наслідки зносу, викликаного часом. Хоча і сучасні ноутбуки Apple (на кшталт MacBook Air 2020) мають проблеми з теплоотведеніем, через що комп'ютер може перегріватися при високих навантаженнях.

Перегрів не тільки може викликати пошкодження комплектуючих комп'ютера (того ж процесора), але і зниження продуктивності. Процесор сам знижує свою максимальну частоту, щоб залишатися в допустимої температурної зоні - це називається троттлінг.

Викликати перегрів може що завгодно - від несправності в системі охолодження до банального забруднення. Наприклад, цього дідка MacBook Pro відремонтували так, що відірвали гільзу гвинта, який використовується в системі охолодження, а замість термопасти завдали незрозуміло що. Допоже Это эпл сервис харьков.

Потрапила вода в макбук

Найчастіше комп'ютери Mac приносять в сервіс через потрапляння рідин. Причому мова йде не тільки про воду: часто власники MacBook проливають сік, чай, різний алкоголь, а деякі в нашому чаті в Telegram примудрялися розлити навіть манну кашу - снідати за ноутбуком слід дуже акуратно.

Рідина проникає всередину і може завдати колосальної, а часто непоправної шкоди компонентам комп'ютера. Ось, наприклад, що стало з материнською платою MacBook Air всього через добу після залиття.

Головне тут - як можна швидше привезти ноутбук фахівцям. Не треба класти його в рис (пошкодуйте), самостійно розбирати або сушити феном. Від вас вимагається лише негайно вимкнути комп'ютер і відключити всі аксесуари. Треба оформити ремонт макбук харьков.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат