Помилки при виборі косметики



Придбати якісну косметичну продукцію можна тут: https://mycactus.com.ua/.

Уникати консультації у лікаря

Зараз більшість людей все дізнається з інтернету і не надає великого значення консультаціям у фахівця. Це найперша і поширена помилка. Якщо ви вирішили, що пора підійти до догляду за шкірою обличчя з професійного боку, обов'язково йдіть до лікаря дерматокосметологу. Наприклад, gisou купить. Він дасть рекомендації по типу і стану шкіри, пропише необхідні процедури і порадить домашній догляд.

Якщо такої можливості немає, задайте собі кілька питань: чи здорова ваша шкіра або на ній є висипання, чи присутні лущення і почервоніння, чи була коли-небудь алергія на косметику, з'являється чи на шкірі жирний блиск протягом дня, чи можете ви обійтися без крему після вмивання звичайною водою? Відповівши на них, ви зрозумієте, яка у вас шкіра: жирна, суха або чутлива. Після можна вибирати косметику та rituals купить.

Відсутність системного підходу

Шкіра - наш найбільший орган, і доглядати за нею треба системно, тобто щодня. Вранці ритуал краси повинен бути таким: умивання по типу шкіри, тонізуючий лосьйон, денний крем, захисний і відновлює, а також крем з SPF (мінімум 15-30). Увечері - умивання, зволожуючий молочко для особи, що регенерує крем, при цьому необхідно враховувати ваш тип шкіри. Пам'ятайте також про догляд за областю шиї, верхніх і нижніх століттям. Багато компаній роблять засоби для даних зон у вигляді крему або гелю. Недотримання базового покрокового догляду призводить до проблем зі шкірою.

Забувати про додаткове зволоження шкіри

Чим ми старше, тим більше втрачаємо вологи. Після 27 років шкірі необхідні додаткові антиоксидантні і зволожуючі сироватки в поєднанні з професійними процедурами. Люди про це часто забувають. Якщо шкіра проблемна, не треба експериментувати або слухати поради друзів по підбору зволожуючих засобів. Чим раніше ви звернетеся до лікаря, тим швидше ви зможете користуватися продуктами по догляду, які будуть дійсно заповнювати недолік вологи в шкірі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат