Гібриди кукурудзи



Насіння гібридів кукурудзи - гарантія успішного врожаю.

Посівний матеріал будь-яких сільськогосподарських рослин - запорука успішного врожаю. Кукурудза не є винятком. Вона - одна з найцінніших сільськогосподарських культур. Тому питання про вибір високоякісного посівного матеріалу зустрічається часто.

Ранньостиглі гібриди кукурудзи, користуються підвищеним попитом. Вони характеризуються більш високою врожайністю та стійкістю до шкідників. Отримують їх після схрещування різних сортів. Наприклад часто схрещують сорти з високим ступенем дозрівання з сортами, що відрізняються підвищеною стійкістю до шкідників.

Важливо розуміти, що гібридне насіння використовуються тільки на перший рік, згодом вони видозмінюються і очікуваного результату не дають. Часто гібриди селекціонери використовують гібриди, які створюються природним шляхом завдяки запиленню, направляють розвиток рослини в потрібне русло.

Сучасні гібриди кукурузи створюють для підвищення високої врожайності. Також цілями селекціонерів є посилення протидії рослин засух і швидкої їх адаптації до зміни клімату, підвищення стійкості до різних шкідників. Фахівці відзначають, вирощування гібридної кукурудзи вигідніше в економічному плані. У цьому випадку вдається отримати більший прибуток. Основним критерієм гібридів є кліматичні умови, в яких планується вирощувати рослини. Слід купувати насіння гібридів кукурудзи перевірених компаніях, які гарантують їх високу якість.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат