Як приготувати піцу з моцарелою й зеленню



Бажаєте харчуватися смачно й корисно? Це можливо навіть завдяки піці. І хоч подейкують, що її шкідливо їсти, насправді головне вдало вибрати різновид страви. Це зручно зробити, готуючи вдома, а також замовляючи їжу онлайн. Наприклад, піца Рівне з доставкою може бути корисною, якщо вибрати її на сайті La П‘ЄЦ. В описі одразу вказана енергетична цінність, тож ви можете спланувати свій раціон.

Зручно, що можна замовити піцу, а до неї ще й салати та напої. Тож ви можете взагалі не виходити до магазину й присвятити час відпочинку чи готуватися до прийому гостей. А якщо матимете час поекспериментувати на кухні, пропонуємо 2 цікаві рецепти.

Баклажанова піца з моцарелою та базиліком

Загальний час приготування – близько години. З них десь 10 хвилин піде на підготовку. А якщо ви одразу замовите піцу La П‘ЄЦ, то отримаєте її менш ніж за 29 хвилин. На сайті https://lapiec-pizza.rv.ua/ є декілька варіантів піци з моцарелою.

У цьому рецепті пропонує використати скибочки баклажанів як основи цих міні-піц.

Інгредієнти:

      • 3 середні баклажани
      • 1 невелика цибуля
      • дрібно нарізаний часник
      • 1 чайна ложка подрібненої свіжої материнки
      • 1 велика банка консервованих помідорів
      • 1 кулька моцарели
      • листочки свіжого базиліку

Приготування:

Розігрійте духовку до 200 °C/позначки газу 6. Покладіть на деко решітку. Наріжте кожен баклажан на 8 шматочків товщиною близько 1,5 см. Розкладіть баклажанові кружки на решітці й тонко змажте олією. Випікайте 12-15 хвилин до золотистого кольору, перевертаючи і знову змазуючи олією.

Тим часом зробіть соус. Додайте до каструлі трохи олії й тушкуйте цибулю 3-4 хвилини, поки вона не почне розм’якшуватися. Додайте часник і чекайте ще хвилину. Перемішайте орегано і подрібнені помідори, приправте, потім кип’ятіть 10 хвилин, поки соус трохи не зменшиться. Ви можете заощадити час, зробивши соус заздалегідь (він протримається в холодильнику до 4 днів).

Розігрійте гриль. Коли баклажани приготуються, вийміть їх із духовки і змастіть кожен томатним соусом. Посипте моцарелою та приправте базиліком, залишивши частину листя на гарнір. Помістіть під решітку на 2-3 хвилини, поки моцарела не розтане і не стане золотистою. Прикрасьте листям базиліка, яке ви відклали, а потім подайте до столу.

Це один із варіантів того, як швидко та нестандартно приготувати піцу. Якщо ви захочете заощадити час і гроші, скористайтеся акційними пропозиціями доставки La П‘ЄЦ. Так, замовляючи 2 піци з понеділка по четвер включно, ви отримаєте ще одну в подарунок. А якщо ви виберете їх 3, то ви отримаєте бонусну піцу в будь-який день. Також є вигідна акція до дня народження: La П‘ЄЦ дарує імениннику 3 піци при замовленні на суму від 500 грн. Якщо вам зручніше забрати піцу самостійно, це легко зробити зі знижкою -20% на самовивіз.

Тож якщо у вас немає бажання чи часу готувати, завжди можна замовити їжу додому. La П‘ЄЦ відома тим, що здійснює доставку швидко й цілодобово, тож ви завжди можете мати запасний варіант сніданку, обіду, вечері чи навіть нічного перекусу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат