Чому слід обрати срібні намистини Пандора та які шарми зараз в моді — останні тренди неперевершених



На сьогоднішній день не існує людини, яка б не чула про Шарми від Пандори. Вони відрізняються витонченими формами, досконалими дизайнами і красивим стилем, який надає родзинки кожному образу. Тому, щоб купити срібні Намистини необхідно скористатися спеціалізованим сайтом, де є можливість замовити будь-які види шарм, які є в наявності. Всі вони актуальні, затребувані і популярні. Кожен шармік - це незвичайний аксесуар, який додається до браслету таким чином, щоб його всіляко урізноманітнити.

При цьому, варто пам'ятати, що навколо Пандори ще з давніх часів крутяться різні легенди і деякі з них свідчать того, що кожен шармік має свою історію, має своє індивідуальне значення і так далі. Насправді, браслети Пандора разом з намистинами - шикарна, відмінна можливість виділитися з сірої маси і продемонструвати всім свій вишуканий і неповторний смак. Та й до всього, це ще і відмінний подарунок.

Ювелірні прикраси Pandora — це унікальні, ні на що несхожі дорогоцінні вироби, кожен з яких має свою історію, асоціацію та символіку. Особливо це стосується намистин зі срібла, які дозволяють комбінувати різні елементи між собою та створювати власні авторські вироби.

Топ-5 категорій срібних намистин Пандора

Данська компанія пропонує широкий асортимент неймовірних ювелірних прикрас, різних за стилістикою та матеріалом вироблення. Одними з найпопулярніших груп виробів Пандора сьогодні стали намистини зі срібла, які розподілені на наступні п’ять топових категорій:

  1. Класика — витончені, елегантні елементи, що відрізняються простотою комбінацій між собою та комфортною експлуатацією: їх легко надівати та знімати з ланцюжка за рахунок компактного розміру і простої форми.
  2. Стопери-кліпси — використовуються для фіксації основних намистин на браслетів. Виглядають естетично та ефектно.
  3. Підвіски — призначені для прикрашання підстави браслету. Виготовляються у різноманітних формах та тематиках.
  4. Роздільники — мають маленькі розміри і створені для комплектації із великими намистинами.
  5. Сполучні ланцюжки — одягаються на різні кінці роздільних браслетів. Дозволяють зробити аксесуар більш розкішним, наповненим, стильним.

Серед останніх трендів флористичні мотиви та анімалістика, а на третій позиції — тематичні святкові дизайни.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат