Великоберезнянська бійка. Версія голови РДА: "Нно, та не бив'им никого. Лем мало го друтив"

admin 20.08.2015 12:15 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Після призначення на посаду голови РДА, за словами В.Симочка, він виявив корупційну схему колишнього керівника району.


Голова Беликоберезнянської РДА Василь Симочко оприлюднив свою версію того, що сталося у його кабінеті. Нагадаємо, мова йшла про те, що він побив чоловіка підлеглої.

Про подію він написав на сторінці у Фейсбуці.

"Щоб припинити всі спекуляції навколо інцидента в РДА, вважаю за потрібне прокоментувати ситуацію з так званим «побиттям» мною людини.

Отже, почну з того що передувало цьому інциденту. Мною, після призначення на посаду голови РДА, була виявлена корупційна схема колишнього керівника РДА Кіндрата М.І., який разом з гол. бухгалтером Кувік І.М. розкрадав кошти з фонду заробітньої плати. Робив це наступним чином: на коло «наближених» осіб Кіндрат М.І. підписував премії 100%, 200%, навіть 300%! Після отримання ці кошти повертались до керівника в конвертах, через Кувік І.М..(При цьому важливо, що всім іншим працівникам РДА на нараді керівник та бухгалтер пояснили: фонд заробітньої плати не дозволяє преміювати нікого! А інформація по зарплатах була закрита.) Для прикладу, зарплата Кувік І.М. за липень цього року становила 10340 грн., коли рядові працівники отримали цього місяця 1070 грн..До того ж в декларації Кувік І.М. за 2014 рік (її можна побачити на офційному сайті РДА) вказала суму доходу 47928 грн., коли реальна сума - 67928 грн. Це викликало обурення та скарги з боку працівників РДА. За фактами порушень я ініціював перевірку Фініспекції. Далі почалось найцікавіше…

Після виявлення корупційної схеми, щоб не бути притягнутою до відповідальності, Кувік І.М. написала заяву на звільнення за згодою сторін. Наступного дня вранці чоловік Кувік І.М. (підозрюю, що не знаючи реальних причин звільнення дружини) з нецензурною лайкою та погрозами увірвався до мене в кабінет, та в присутності свідків накинувся на мене з кулаками. Не прикладаючи фізичної сили, я відштовхнув нападаючого, а за даним фактом звернувся до правоохоронних органів, які і дадуть належну правову оцінку.

Василь Симочко також стверджує, що публікації про"побиття" ним людини носять замовний характер і мають на меті відволікти увагу від факту корупції, навмисно подаються у такому вигляді, щоб скомпроментувати його перед керівництвом. Новий очільник РДА запевнив: винним у розкраданні коштів не вдасться уникнути відповідальності

Джерело: Uzhgorod.net.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат