Головна пристрасть ужгородців — кава — зростає в ціні

admin 02.09.2014 11:58 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Приватні підприємці піднімають ціну на каву в місті. Ужгород специфічний тим, що купити еспресо можна практично в будь-якому магазині чи закладі громадського харчування.

Донедавна ціна однієї порції кави була 3-5 гривень у маленьких продуктових магазинах та 6-10 гривень – у кафе, барах і ресторанах.
В мережі «Меделін» повідомили, що вже підняли вартість кофеїнового напою, їх прикладу послідувала частина закладів громадського харчування. Наступні на черзі – АВС, вони повідомляють про ріст ціни на каву з 6 вересня. Решта ще залишиться на колишньому прайсі, але до середини місяця теж обіцяють зміни.

Наразі не підвищували ціну і продавці "мобільної" кави, тобто ті, що продають напій зі спеціально обладнаних   машин, припаркованих, наприклад, на пл. Петефі, Корятовича. Але і вони кажуть, що очевидно теж змінять цінники.  

Вартість чашечки кави в Ужгороді зросте – від 50 копійок до 3 гривень, залежно від попередньої ціни. Продавці пояснюють це тим, що змінився курс валют та тим, що навіть у супермаркетах ціна на пачку кави (250 г) змінилася на 6-10 гривень.

7dniv.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат