Сьогодні Тимошенко виконує роль Генсека ЦК КПРС — Чорновіл  

admin 07.05.2014 15:46 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Після 9 травня нарощуватимуться криваві події. Про це у блозі на Gazeta.ua написав екс-нардеп Тарас Чорновіл.


"В українській владі є серйозна група, яка працює на Росію. Подивіться, хто зараз керує країною? Заступник Тимошенко по партії Турчинов має під собою всі силові функції. У руках ще одного її зама - Яценюка - формально сконцентрована вся влада. А ще вірнопідданий Юлії Володимирівни - міністр внутрішніх справ Аваков. Там ще багато осіб, які так чи інакше зав'язані на неї", - зазначив він.
За словами політика, Тимошенко сьогодні виконує роль, яка в радянські часи називалася Генеральний секретар ЦК КПРС. "Не маючи посади, керує країною. Єдина непідконтрольна їй силова структура - СБУ. Тому бачимо, скільки на її адресу йде випадів, як підставляють та здають їхніх людей", - зауважив Чорновіл.
Він звернув увагу, що сьогодні російська влада показує своє обурення діями української. "Мовляв, вони не задоволені Турчиновим, який оголосив Антитерористичну операцію. Але водночас вимагають, щоб ця влада залишилася максимально довго. Це підтверджується не лише позицією Громадської палати, а й відвертим зривом АТО з українського боку. Проводять не операцію, а розкидування окремих військових груп на знищення, бо вони виступають без підкріплення та прикриття. Крім того, їм забороняють знищувати супротивників та блокпости, де немає мирного населення. Ця імітація коштує життів українських силовиків", - пояснив екс-нардеп.

Gazeta.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат