Як на новорічні свята працюватимуть банки, термінали та Укрпошта

admin 24.12.2013 12:57 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

НБУ повідомив графік роботи фінустанов у святковий період. ТСН.ua Банкомати працюватимуть безперебійно, а банки - у звичайному режимі


Великі банки на Новий рік будуть працювати у звичайному режимі. А отже без зайвої потреби знімати заздалегідь усю готівку поспішати не варто, повідомляє "Сніданок з 1+1". До того ж, безперебійно будуть працювати і банкомати таких установ, запевняють банкіри.

"Банкоматна мережа працює в штатному режимі, будь ласка, в будь-який час доби, в будь-який день, будь то святковий або вихідний, ця система працює", - заявив директор київського представництва комерційного банку Сергій Волков. Не вплинуть свята і на безготівкові розрахунки, і на інші фінансові операції. "Крім того, працюють термінали самообслуговування, працюють у штатному режимі зони самообслуговування - вони доступні до виконання повного спектра банківських операцій", - додав Волков. Не поспішають знімати всі гроші з банківських карток і самі українці. Більшість опитаних "Сніданком" людей не очікують проблем з роботою банкоматів. Люди впевнені, що гроші там завжди знайдуться. Читайте також: Українці зустрічатимуть Новий рік вдома з шампанським та "Олів'є" Згідно з розпорядженням Кабінету міністрів, більшість державних установ та організацій на новорічні свята з 1-го по 7-ме січня включно відпочиватиме.

Натомість Укрпошта, Казначейська служба та Пенсійний фонд матимуть лише два вихідні - 1-го та 7-го січня. 31 грудня для цих установ передбачений скорочений робочий день. Традиційно, цілодобово в усі святкові дні будуть працювати швидка допомога, травматологічні пункти та пункти міліції. Раніше Кабмін визначив вихідні дні на Новий рік та різдвяні свята. Уряд дозволив українцям відпочивати з 1 по 7 січня.

ТСН

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат