Новини » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 440, 20

Неправильне харчування шкодить мозку

Гамбургери й картопля фрі завдають шкоди мозку, особливо у підлітків - вчені.

Мільйон українських пар мають безпліддя. Переважно - через аборти

Як відомо, в Україні досі спостерігаються негативні демографічні тенденції – смертність перевищує народжуваність і причина не лише в економічних факторах.

Закарпатські медсестри навчилися якісніше протидіяти внутрішньо-лікарняним інфекціям (ВІДЕО)

В Ужгороді пройшов науково-практичний семінар для операційних медичних сестер області.

Під час кип'ятіння води збільшується кількість шкідливих речовин

При кип'ятінні важкі метали залишаються на місці, а вступаючи в сполуку з іншими елементами, утворюють ще більш небезпечні речовини. Повторне кип'ятіння знову збільшує кількість шкідливих речовин.

Не купуйте російські ліки - вони мають вічизняні аналоги

В Україні зареєстровано 306 лікарських засобів російського виробництва, що становить 2,43% загальної кількості ліків, дозволених для медичного застосування, при цьому практично всі засоби мають українські аналоги.

Продукти для бадьорості, які заміняють каву

Кілька порцій кави на день можуть негативно позначитися на вашому організмові. Виявляється, є чимало продуктів, які діють краще кофеїну в кілька разів. Отже, що ж потрібно їсти і пити, щоб залишатися бадьорою і активною протягом всього дня?

Сьогодні 100 закарпатських медсестер проходять навчання

У понеділок, 22 вересня,з 9.30 у актовому залі ректорату ДВНЗ "Ужгородський національний університет" ( м. Ужгород, пл. Народна, 3) проходить   науково-практичний семінар для операційних медичних сестер Закарпатської   області.

Сімейні лікарі Закарпаття працюватимуть з обладнанням за 300 тисяч гривень (ВІДЕО)

Обладнання обійшлося в 300 тисяч гривень. Його медики отримали в рамках проекту США та гранту який виграв Закарпатський благодійний фонд «Сім’я».

Підсумки літнього оздоровлення

Ужгородською міською виконавчою дирекцією Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (керівник І. Рущак) протягом весни—літа здійснювалися заходи з організації роботи з оздоровлення дітей застрахованих (працюючих) осіб підприємств, установ та організацій Ужгорода в закладах області.

Яблука, печена картопля та навіть попкорн надовго дають відчуття ситості

Велика порція з порівняно малою кількістю калорій, здорова їжа, якою можна наїстися та довго не відчувати голоду – такі суперпродукти справді існують.

У п’ятницю на Театральній навчатимуть меддпомозі

Працівники Закапатської обласної організації товариства Червоного Хреста України проведуть навчання для всіх охочих. Акцію приурочили до Всесвітнього дня надання першої невідкладної медичної допомоги. Початок об 11.00.

«Поливальний флешмоб» набирає обертів: до Ice Bucket Challenge долучаються цілі факультети УжНУ

Поливання споконвіку було однією з улюблених традицій усіх українців, зокрема і закарпатців, адже в краю поливаються як на обливаний понеділок, так і на Юра – 6 травня.

На «Скалці» стартував новий сезон оздоровлення

Попри напружену фінансову ситуацію всередині держави, студенти УжНУ цього року будуть оздоровлюватися в санаторії-профілакторії «Скалка» за державні кошти.

На вершині Говерли можна купити склянку гарячого чаю чи кави

Українська підприємливість дійшла до самісінької вершини Говерли.

Аби довго жити, треба добре їсти, багато спати і не виходити заміж

Такий рецепт довголіття від жительки Мексики Леандри Бесерри Лумбрерас, яка у неділю відзначила своє 127-річчя.

Лікарі розказали, яка ситуація з онкологією у Закарпатті (ВІДЕО)

Вчора в Ужгороді онкологи та хірурги області на спільному засіданні асоціації обговорювали сучасні методики діагностики та лікування одного з найпідступніших та найпоширеніших видів раків – колоректального.

Перелік закарпатських лікарень, у які можуть влити інвестиції

Успішна реалізація інвестиційних програм за рахунок державного фонду регіонального розвитку значно підтримає пріоритетні медичні об’єкти Закарпаття.

Кожен п’ятий маленький ужгородець має проблему з зором - у четвер вирішать, як допомогти малечі

У четвер, 21 серпня, о 14.00 в актовому залі ДНЗ №36 розпочнеться круглий стіл на тему: «Дошкільнятам з вадами зору потрібні тифлопедагоги!» за участі провідних офтальмологів, тифлопедагогів та громадськості.

На Закарпатті народилося унікальне малятко: 4 ока, 2 носа, 2 підборіддя

Уникальный малыш родился у женщины из села Костылевка

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат