Надійні підгузки для дорослих бренду DAILEE

admin 04.08.2022 15:40 ЗДОРОВ'Я



 

Підгузки для дорослих є найзручнішим засобом гігієни для догляду за людьми з нетриманням сечі. Проте їхній вибір може виявитися непростим. Тому важливо знати про низку ключових моментів, які допоможуть зробити вдалу покупку, і звернутись до надійного продавця. 

Інтернет-магазині СУХО пропонує широкий вибір якісних підгузків для дорослих за демократичними цінами. Гігієнічні товари для дорослих в СУХО ідеально підійдуть вам та вашим близьким!

Рівень активності людини

Людям, які ведуть активний спосіб життя, краще придбати труси-підгузки, що нагадують спідню білизну.  Вони найкомфортніші. Для пацієнтів, які ведуть малорухливий спосіб життя, підійдуть засоби із застібками-липучками. Вони зручно фіксуються навколо талії та мають високий рівень поглинання. Найкращим вибором для людей, які мають середній та важкий ступені нетримання сечі, вважаються підгузки для дорослих DAILEE.

Розмір підгузків

Щоб забезпечити належний захист від протікань, підгузок має бути правильно підібраний за розміром. Він повинен сидіти щільно, але не тиснути.

Підгузки DAILEE для дорослих представлено в таких розмірах:

  • Small (обхват талії — 70–90 см);

  • Medium (80–120 см);

  • Large (100–145 см);

  • Extra Large (140–155 см).

Поглинальна здатність

Підгузки для дорослих DAILEE мають різні рівні поглинання вологи:

  • помірний (до 1900 мл) — використовується вдень і вночі при середньому ступені нетримання сечі;

  • середній (до 2200 мл) — підходить для нічного використання або при сильному нетриманні сечі протягом дня;

  • високий (до 2700 мл) — використовується у нічний час або при повному мимовільному випорожненні сечового міхура протягом дня.

Матеріал виготовлення

Останнім часом найбільшим попитом користуються дихаючі підгузки на тканинній основі. Вони дуже ефективно утримують рідину і при цьому забезпечують користувачам максимальний комфорт. Підгузки добре пропускають повітря, завдяки чому вдається уникнути попрілості та висипки на шкірі. Їх дуже зручно носити влітку, коли людина більше потіє. Щоб уникнути дискомфорту, такі засоби гігієни слід змінювати відразу ж, як тільки вони наповняться.

Швидко і легко купити якісні підгузки для дорослих можна в інтернет-магазині СУХО. Якщо вам потрібна консультація з вибору гігієнічних товарів для себе або близької людини, співробітники магазину завжди нададуть детальну кваліфіковану допомогу. 

admin

ТЕГИ : підгузки,DAILEE

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат