Ужгородщина вітає Анастасію Шевчук із 102-річчям

admin 28.07.2017 07:52 ЗДОРОВ'Я

Довгожителька зі Сторожниці каже, що треба жити по совісті, з відкритою душею та Богом в серці


Цими днями людно в оселі жительки села Сторожниця на Ужгородщині Анастасії Шевчук. Жінка відсвяткувала свою 102-у річницю народження.

Анастасія Шевчук мала нелегку долю. Пережила важкі часи становлення держави. Під час війни у 1942 році полонені, яких тримали німці в селі на Рівненщині, де проживала сім'я пані Анастасії заразили її родину тифом. Тоді жінка втратила чи не всю рідню, чудом вижила вона та її єдина дочка. Анастасія Миронівна пережила п'ять операцій та інсульт, але залишилася активною, працьовитою та мудрою.

В сім'ї іменинницю ніжно називають бабунею. Родичі кажуть, вона завжди наставляла їх бути щедрими, добрими та освідченими. Анастасія Миронівна чудово декламує вірші Тараса Шевченка, знає навіть доробки поета, які не ввійшли в "Кобзар". Крім того, жінка вишиває та плете, рідні кажуть, бабуня має дві праві руки. Анастасія Шевчук не має секрету довголіття. Каже, треба жити по совісті, з відкритою душею та Богом в серці. Іменинниця вдячна долі за життя та чуйних близьких.

Щиро вітали Анастасію Миронівну родичі, сусіди, знайомі. Звісно ж, з вітаннями навідались керівники району та депутати сільради.

Depo.Закарпаття.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат