Через халатність лікаря на Тячівщині помер пацієнт

admin 09.06.2016 11:14 ЗДОРОВ'Я

Тячівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 140 КК України (неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого)

Тячівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 140 КК України (неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого) щодо лікаря-хірурга хірургічного відділення Тячівської районної лікарні.

Як інформує керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір встановлено, що постраждалого в ході бійки чоловіка, доставили в районну лікарню. Лікар-хірург оглянув постраждалого та відпустив додому, не вживши заходів до надання останньому належної медичної допомоги.

За інформацією прес-служби прокуратури Закарпатської області, вже вдома чоловік від отриманих травм помер. Як з’ясувалось в загиблого були множинні переломи ребер з ушкодженням легені.

Остаточне рішення у даному   кримінальному провадженні прийме суд.

PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат