Рис із хробаками продають в Ужгородській “Барві”

admin 11.12.2015 10:32 ЗДОРОВ'Я

Неприємну знахідку виявив днями ужгородець Олександр Роман, повернувшись додому із купленим у магазині рисом. Крупу він придбав у супермаркеті “Барва” по вулиці Гагаріна

Неприємну знахідку виявив днями ужгородець Олександр Роман, повернувшись додому із купленим у магазині рисом. Крупу він придбав у супермаркеті “Барва” по вулиці Гагаріна і вже зібрався готувати плов, як побачив серед зернинок велику кількість хробаків.
– Я був просто шокований. Завжди дуже прискіпливо ставлюся до покупок, особливо продуктів харчування, і зберігаю чеки. Тому пішов знову до магазину з чеком, рисом і неприхованими емоціями, – розповідає Олександр.

Менеджер супермаркету вибачився, сказавши, що це вже не вперше, і повернув гроші.

– Помітно, що там вже звикли до таких візитів покупців, але на стан справ це не дуже впливає, – зазначає ужгородець.

Крім даного випадку, Олександр каже, що неодноразово помічав, як на полицях з молочною продукцією прострочений товар викладають на передній ряд, а той, що ще більш-менш придатний для вживання, залишається позаду.

– Мій товариш розповідав, що бачив, як працівниці “Барви” ваткою з ацетоном витирали на молочних пакетах штампи із датою і ставили нові. Він це відзняв на телефон, то у нього потім за гроші просили видалити відео, – обурюється мешканець обласного центру.

Олександр Роман закликає працівників супермаркетів з повагою ставитися до своїх клієнтів та не продавати зіпсовані продукти. Також він звертається до всіх контролюючих органів, які повинні добросовісно виконувати свої обов’язки і стежити за якістю товарів. При цьому радить громадянам берегти здоров’я своє та своїх близьких, не лінуватися вчитуватися в етикетки та відстоювати свої законні права покупців.

Джерело: PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат