Безкоштовний підбір окулярів від «Світ оптики — Прогрес»

16.08.2013 14:46 ЗДОРОВ'Я



Нещодавно на розі проспекту Свободи та вул. Заньковецької в Ужгороді відкрився сучасний салон «Світ оптики — Прогрес». Зручність місця розташування та паркування дозволить у максимально короткий термін підібрати і швидко виготовити нові окуляри.


Спеціальна пропозиція до відкриття оптики — безкоштовний підбір окулярів при придбанні окулярів у нашому салоні (акція діє з 15 серпня до 15 вересня). Крім того, з допомогою оптометриста кожного дня з 14-ї до 17-ї години можна абсолютно безкоштовно перевірити свій зір на спеціальному комп’ютері «ZEISS». Також із 1 до 31 серпня діє акція «Принесіть свої старі, непотрібні окуляри та обміняйте їх на нові з доплатою». Тобто при замовленні окулярів у нашому салоні від Вас приймуть одні старі, непотрібні Вам окуляри у еквіваленті 15 грн. і віднімуть цю суму від вартості придбаних окулярів. Навряд чи ще десь Ви зможете обміняти непотріб на реальну річ.

Щодо цін, то вони Вас приємно здивують, наприклад, вартість пари окулярних лінз найпопулярнішого цінового сегмента становить від 38 до 84 грн., вартість оправ — від 65 грн., а далі вже за забаганками клієнта. Також є широкий вибір дитячих і підліткових оправ, справжніх сонячних окулярів «POLAROID» та «Ray Ban».

Головною рисою роботи мережі «Світ оптики» є зручність та швидкість, коли все, що необхідно, можна зробити на одному місці і за короткий час.

І насамкінець Сергій Павленко, директор мережі салонів «Світ оптики», наголошує: «Будьте обачними і не піддавайтеся на пропозиції шахраїв, які ходять по офісах та під іменем нашої мережі пропонують вам придбати окуляри. Запам’ятайте: «Світ оптики» дорожить своєю репутацією і реалізує свою продукцію виключно за адресами, вказаними нижче». Якщо до Вас приходили такі люди, повідомте про це в будь-який із салонів міста за адресами в м. Ужгороді:

вул. Собранецька, 16, тел. (0312) 61-99-59;
вул. Капушанська, 21 (навпроти центрального входу в обласну лікарню), тел. 67-11-61;
вул. Минайська, 35-а (район «Осетії»), тел. 67-16-94
та за новою адресою:
проспект Свободи, 40 — салон «Світ оптики — Прогрес», тел. 67-19-75.

ТЕГИ : світ оптики

Коментарі :


20.08.2013 14:51 я

В салоне воняет и везде камеры. Даже у врача . Это не салон а ларек. Как мастер и врач в своих будках помещаются не понятно


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат