Як боротися зі свербіжем — вивчали дерматологи Закарпаття

admin 20.12.2012 10:06 ЗДОРОВ'Я

В Ужгороді відбулася семінар для дерматологів області. На зібранні йшлося про новітні альтернативні  шляхи боротьби зі свербіжем.


«Застосування альтернативних методів лікування - це важливий аспект у сучасній дерматології.  Класичні методи або ті, які ми мали до цього часу, на жаль, медикаментозні. Це означає або вплив на центральну неровову систему з метою блоку свербіжа усередині, або використання гормональних препаратів назовні шкіри, які мають протисвербіжний ефект, але разом з тим виражений побічний ефект при їх тривалому вживанні»,  - розповів професор Юрій Андрашко, завідувач кафедри шкірних та венерологічних хвороб УжНУ, головний дерматовенеролог Закарпатської області.
За словами фахівця, свербіж шкіри є дуже часто хронічним пожиттєвим станом і використання ефективних препаратів, але з низьким профілем безпеки, не є стратегічно допустимим. Протиалергічні препарати теж часто просто не діють.
На семінарі закарпатські лікарі обговорили сучасні методи лікування та ознайомилися із існуючою новою технологією, сучасними препаратами, які використовуються з перших днів життя. «Зокрема, це препарати, що містять інноваційну молекулу, яка діє на певні рецептори, які були відкриті у 2004 році, - каже Юрій Андрішко. -  А вже  у 2007 році американська лабораторія створила спеціальну молекулу, яку помістили у крем». Таким чином значна частка тих, у кого є неприємні симптоми, можуть успішно проходити лікування без побічних ефектів

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : свербіждерматологіяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат