У Закарпатті народилася перша у 2012 році трійня! (ФОТО)

04.10.2012 10:59 ЗДОРОВ'Я

 

В Ужгородському перинатальному центрі народилась перша цього року трійня.   Родина Романюк з Рахівщини поповнилась двома хлопчиками та однією дівчинкою.   Про те, що замість однієї дитини буде три, подружжя знало ще з 5-го тижня вагітності.

Щаслива мама розповідає, що серед її родичів є чотири родини, де народились двійні. А от трійня – це вперше. Вагітність проходила під пильним наглядом лікарів .
Завідувач 2-го родильного відділення Анатолій Куцина два роки тому приймав пологи, коли у Олесі народилалась донечка. А от народження трійні, вважає справжнім дивом і загадкою природи.   За його словами до надання допомоги породіллі під час пологів було залучено 15 фахівців-медиків!
За словами головного лікаря Ужгородського перинатального центру Андрія Чабана тільки минуло річ п»ятеро закарпатських родин народили трійні. А з початку цього року такий випадок – перший.
Загалом в УМПЦ щороку народжується понад 3,5 тисячі немовлят. І ця цифра постійно збільшується.   Як правило, найскладніші випадки скеровуються з усієї області саме в цей медичний заклад.
  Завідувач неотонологічного відділення Йосип Бугір відзначив, що xоча малята й з»явилися на світ трохи раніше строку, проте, вдалося уникнути ризиків та ускладень, які часто супроводжують такі пологи.
Зараз мама і діти почуваються добре. Вже найближчим часом, через тиждень-два,   коли діти наберуть належну вагу, їх випишуть додому у рідне село Луг на Рахівщину.


За матеріалами прес-центру УОЗ у Закарпатті

ТЕГИ : трійняпологиУжгородскьий перинатальний центрЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат