Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8660, 20

В області побільшало виявлених порушників на дорогах серед міліціонерів

Головний міліціонер області Василь Варцаба сьогодні під час прес-конференції повідомив, що кількість виявлених порушників правил дорожнього руху серед правоохоронців у цьому році збільшилася на 120 % і складає 42 факти.

Закарпатська міліція посіла у всеукраїнському рейтингу 5 місце

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Варцаба.

Варцаба: вічно Нагірний не ховатиметься

«Нагірний у розшуку. Суд не продовжив терміни   його утримання під вартою і його просто відпустили. Я не знаю, чому так сталося. Проведене внутрішнє розслідування, ряд працівників притягнуті до відповідальності, дехто звільнений з органів.Нікуди він не дінеться, обов’язково постане перед судом. Не буде він все життя переховуватися», -- пообіцяв на прес-конференції сьогодні, 17 квітня, начальник УМВС області Василь Варцаба.

На Закарпатті планують відкрити два почесні консульства

Під час прес-конференції, 17 квітня, представники Посольств Словацької та Чеської республік зазначили, що невдовзі можливе відкриття додаткових консульств на території Закарпатської області.

Генрик Літвін: Наступного року розпочнемо роботу над пунктом пропуску «Лубня - Волосате

Про можливість відкриття пункту пропуску «Лубня - Волосате» розповів сьогодні, 17 квітня, Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін:

Закарпатська міліція розкрила 5 «старих» убивст

За три місяці в Закарпатській міліції зареєстрували 14339 заяв та повідомлень про злочини. Рівень злочинності становить 44,1% . «Це один з найнижчих показників в Україні. Майже всі важкі злочини розкрито», - повідомив сьогодні, 17 квітня,на прес-конференції начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Варцаба. Розкрито також 159 злочинів минулих років: 5 убивств, 6 грабежів,   кілька розбійних нападів тощо.

Джерело: uzhgorod.in

Генрик ЛІТВІН: Вишеградська четвірка зацікавлена у співпраці з Закарпатською областю

У середу, 17 квітня, в обласній адміністрації відбулася прес-конференція послів Вишеградської четвірки.

Свалява: на території місцевої школи знайшли міну

Сьогодні, 17 квітня, в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в м. Свалява на відкритій території місцевої загальноосвітньої школи №4 було знайдено підозрілий металічний предмет. Згодом з’ясувалося, що це заржавіла міна часів Другої світової війни.

У Виноградівському районі на місці пожежі загинула власниця будинку

16 квітня о 12:30 виноградівським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що до патологоанатомічного відділення Виноградівської центральної лікарні доставлено тіло 48-річної мешканки села Веряця. Причина смерті людини – отруєння чадним газом.

В Закарпатті на півтора десятка міліціонерів стало більше

Вручення першого офіцерського звання—хвилююча й незабутня мить для кожного правоохоронця. Цього тижня на колегії УМВС начальник закарпатської міліції генерал-майор Василь Варцаба вручив офіцерські погони півтора десятку молодих міліціонерів, серед яких була й одна молода жінка.

Генерал-майор Варцаба підсумує роботу закарпатської міліції за перший квартал

Головний міліціонер Закарпаття Василь Варцаба 17 квітня проведе прес-конференцію за підсумками роботи закарпатської міліції за перший квартал 2013 року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 17 квітня. Гармонійного ранку й бажаних співрозмовників до кави. Нехай весняне тепло надихає на нові звершення, додає цікавості у життя. Приймайте світ яким він є, але й не забувайте, що ваші можливості також враховуються під час його покращення. Бадьорої середи!

З початку року електронні ключі отримали майже 400 закарпатців

З відкриттям Центру реєстрації користувачів при ДПС у Закарпатській області з червня по грудень 2012 року було надано понад 3 000 послуг електронного цифрового підпису. За перший квартал 2013 року вже 3387.

Посли держав Вишеградської четвірки цінують прагнення України до європейської інтеграції

У вівторок, 16 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із послами держав Вишеградської четвірки -   Надзвичайним і Повноважним Послом Угорської Республіки в Україні Міхаєм Баєром,   Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Генриком Літвіном,   Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Іваном Почухом та тимчасово повіреним у справах Посольства Словацької Республіки в Україні Мареком Шафіном.

На площі Народній до Великодня розмістять "писанкові дерева"

У рамках Року дитячої творчості 28 квітня в області стартує завершальний етап фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!». Учасниками   святкового дійства будуть більше 50 команд из кожного району Закарпаття.

На Закарпатті перебувають посли країн Вишеградської четвірки

Сьогодні, 16 квітня в обласні раді відбулася зустріч з Надзвичайними і Повноважними Послами в Україні країн Вишеградської четвірки.

Прокуратура перевіряє законність реконструкції приміщення на Корзо

Прокуратура Ужгорода направила вимоги в інспекцію Держбудконтролю і в Ужгородську міську раду щодо проведення перевірки   законності реконструкції підвального приміщення за адресою вул. Корзо 11 в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 16 квітня. Нехай ваш ранок буде впевненим, кроки рішучими, а настрій бадьорим. Додавайте до цієї суміші аромат свіжозвареної кави, запрошуйте улюблений співрозмовників і не баріться у важливих справах. Адже коли, як не в першій частині тижня розпочинати щось нове й цікаве? Гарного дня!

Поліцейські Дубаю їздитимуть на Lamborghini Aventador

Влада Дубаю поповнила автопарк місцевої поліції патрульним варіантом суперкара Lamborghini Aventador. Автомобіль повністю відповідає місцевим вимогам, що пред'являються до спецтранспорту, і пофарбований у кольори поліції даного емірату.

Сільського голову затримали на хабарі у 9 тисяч доларів

Сьогодні, 15 квітня при одержанні хабара 9 тис. дол. США затримано голову Буковецької сільської ради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат