Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8620, 20

Митний пост «Ужгород» отримав на розбудову   2,3 мільйонів Євро

Цього понеділка (22.04.13) у конференц-залі митного поста «Ужгород» відбулася двостороння міжнародна зустріч начальника Чопської митниці Олександра Похилька з новопризначеним керівником Міхаловецької митниці (Словаччина) Вілло Процеком.

Чопські митники посадили на кордоні сакуру

37 гектарів – таку площу усіх закарпатських пунктів пропуску   прибрали чопські митники у рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Олександр Ледида   доручив розібратися у ситуації з гибеллю тварин на Берегівщині

Керівник краю дав завдання всім профільним службам та управлінням провести службові перевірки щодо вищезгаданої ситуації.

Віктор Орбан приїде на Закарпаття з приватним візитом. З ним хоче побачитися Арбузов?

Цієї п'ятниці, 26 квітня очільник уряду Угорщини Віктор Орбан відвідає Берегово.

У Закарпатті побили битами депутата Хустської райради Василя Якубця (ФОТО)

За попередньою інформацією, 4 невідомих з битами напали на нього вночі, коли той в селі Іза відкривав ворота у двір власного будинку, аби заїхати на авто.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 22 квітня. Нехай ваш ранок буде приємним та ароматним з філіжанкою улюбленої кави. Будьте в курсі найважливіших справ і приймайте лише правильні рішення. Легкого початку робочого тижня, бажаних людей навколо, а також бадьорого прокидання!

"Загрози для здоров’я людей через ситуацію із гибеллю корів на Берегівщині не існує"

Про це в офіційному коментарі розповів в. о. головного ветеринарного лікаря Закарпаття Юрій Садварі.

Берегівські роми   знайшли в лісі маля «чупакабри»

Об’єктом дослідження працівників відділу ветеринарної медицини Берегівського району стала незвичайна тварина, яку місцеві роми знайшли в лісі й намагалися продати як породистого цуцика.

75 підприємств Хустщини митне оформлення здійснюватимуть на новому терміналі

Наступної середи (24.04.13) у закарпатському містечку Хуст запрацює новостворений підрозділ Чопської митниці Міндоходів України – сектор митного оформлення митного поста «Виноградів»

У голови Закарпатської ОДА буде лише 4 заступники, а в мера обласного центру —   аж 6

17 квітня 2013 року Кабінет міністрів України прийняв постанову № 286. "Про кількість посад заступників голів місцевих державних адміністрацій".Відповідно до цієї постанови, голова Закарпатської ОДА може мати не більше 4 заступників.

Чергового драйвера-контрабандиста   затримали прикордонники Мукачівського загону

Прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону затримали   чоловіка у гідроспорядженні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 19 квітня. Нехай ваш ранок буде гармонійним і радісним, адже попереду ще багато справ. Активно завершуйте робочий тиждень, плануйте релаксуючі вихідні, і нехай ніщо не завадить вашим бажанням. Успішної п’ятниці!

20 квітня обласні чиновники долучаться до всеукраїнського суботника

У четвер, 18 квітня, відбулася нарада першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Свища з керівниками обласних управлінь. Йшлося про участь держслужбовців у акції з благоустрою.

Олександр Ледида: До Пасхи проблемні ділянки автошляхів місцевого користування треба відремонтувати

За кілька тижнів ямковий ремонт планують завершити і в Ужгороді. Про це працівники дорожніх служб доповіли керівнику області. У   четвер, 18 квітня, Олександр Ледида ознайомився з ходом ремонтних робіт на об’їзній автодорозі у напрямку від Ужгорода до Перечина.

Норвегії цікавий досвід Закарпаття щодо малого прикордонного руху з країнами Шенгенської зони

Про це у четвер, 18 квітня, під час зустрічі з керівником області Олександром Ледидою розповів Надзвичайний і Повноважний посол Норвегії в Україні Йон Ельведал Фредріксен.

Понад 4 тисячі закарпатців задекларували свої доходи

ДПС у Закарпатській області нагадує громадянам про необхідність задекларувати свої доходи, отримані протягом 2012 року. Часу для подання декларації про майновий стан та доходи залишилося 10 днів – до 1 травня 2013 року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 18 квітня. Коли тиждень вражає своїм шаленим темпом, намагайтеся хоча б зранку приділяти кілька важливих митей для себе. Нехай буде смачною й ароматною улюблена кава, а речі й люди навколо – приємними і бажаними. Успішного четверга й корисних справ сьогодні!

За квартальними результатами митного аудиту бюджет отримав чверть мільйона гривень

Чопська митниця налаштована на комфортні умови діяльності суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності Закарпаття, які працюють легально та чесно. До таких   підприємств застосовуються спрощені процедури митного контролю та оформлення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат