Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8540, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 8 травня. Гармонійного ранку й приємних справ вам сьогодні. Заряджайте кавування позитивом і день неодмінно принесе хороші результати.   Не бійтеся мріяти й успіх не забариться. А наразі нехай філіжанка кави створює затишний початок нового дня!

Закарпатські експортери отримали понад   100млн.грн. відшкодування ПДВ

Це складає майже 94% відшкодованих сум. Загалом за січень-квітень 2013 року   платникам області відшкодовано 107,4млн.грн. ПДВ. Зокрема, у квітні цього року - 20,4млн.грн.

Француза в Ужгороді обікрали на Великдень

В неділю вночі в чергову частину Ужгородського МВ УМВС надійшла заява від 54 річного громадянина Франції, пенсіонера, про те, що його обікрали.

На День перемоги в Ужгороді організують "Військовий привал" (АНОНС ЗАХОДІВ)

Анонс заходів до відзначення Дня перемоги – 9 травня 2013 р. у м. Ужгород

Білоруський турист загубився у горах Закарпаття

06 травня о 18:45 до ТУ МНС у Закарпатській області надійшло повідомлення про загублення туриста, з Республіки Білорусь 1984 року народження, в районі г. Піп-Іван, Рахівського району.

Балога розпалює міжцерковну ворожнечу

«Всі ми добре розуміємо, що сьогодні церква в широкому розумінні життя - більше, ніж духовність. Особливо, якщо це РПЦ . Але остання просто вже переходить усі межі адекватності", — вважає місцевий універсальний "спец" в усіх галузях людських знань.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 7 травня. Прокидайтеся у затишку й від аромату улюбленої кави, яку для вас готує хтось бажаний. Додавайте до свого ранку приємних емоцій і не розчаровуйтеся через дрібниці. Корисних справ й очікуваних результатів!

У суботу словаки брататимуться з українцями

Наступної суботи,11 травня на українсько-словацькому кордоні (пункт пропуску Ужгород—Вишнє Нємецке) вчергове пройде День добросусідства.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 6 травня. Сподіваємося, що вихідні вдалися, бо травневі свята тривають. Тож доїдайте свою смачну паску й смакуйте зранку улюбленою кавою. Світлого Великодня, приємних митей, бажаних людей навколо. А також гармонійного понеділка!

В Ужгороді частину площі Петефі зробили пішохідною (ФОТО)

Сьогодні міська влада Ужгорода заборонила рух для транспорту на частині площі Петефі.

В дворі Ужгородської мерії спалили BMW

В ужгороді черговий підпал автомобіля. Цього разу прямісінько в дворі мері спалили BMW 525.

«Закарпатський Едельвейс» ввосьме прикрасив Ужгород

23—25 квітня в Ужгороді відбувся Восьмий міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацького мистецтва «Закарпатський Едельвейс». Цей захід започатковано на межі тисячоліть для збереження і популяризації мистецтва різних жанрів серед дітей та молоді різних народів.

У Великдень ужгородців закликають потурбуватися про майно

Телефони міськвідділу працюють цілодобово – черговий Ужгородського МВ УМВС: 102, 61-43-46

Генконсульство Угорщини   НЕ радить їхати через   КПП «Тиса (Чоп — Загонь)»

Останніми днями з огляду на травневі свята значно зріс рух на ППК «Чоп — Загонь», що значною мірою спричинено мікроавтобусами, які везуть пасажирів та багаж із Західної Європи.

Ужгородський «Зефірчик»   виборов перше місце на Міжнародному конкурсі в Києві

Нещодавно танцювальний ансамбль Центру   творчого розвитку дітей «Зефірчик» брав участь у Міжнародному конкурсі-фестивалі молодих виконавців «Кришталева мрія», що проходив у м. Києві.

Мегавихідні

Цього року календар прихильний до українців. Першотравневі свята, Пасхальні свята, а потім Свято перемоги. Фактично двотижневі вакації від 30 квітня до 13 травня. Важко між ними втиснутися у шпаринку, щоб трохи попрацювати.

Аналітика: Закарпаття візьмуть в Євросоюз?

Що зміниться після набрання чинності Угоди про спрощення оформлення віз між Україною та Європейським Союзом?

Сьогодні — Страсна п'ятниця

3 травня християни відзначають Страсну п'ятницю — п'ятницю Великого або Страсного тижня, це два дні перед Великоднем. Цей день присвячують згадці про страждання, смерть Ісуса Христа на хресті, зняття Його з хреста та похованню.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 3 травня. Створюйте в оселі ранковий затишок, наповнюючи її ароматом свіжозвареної кави. Нехай думки будуть гармонійними, а всі справи – легкими й корисними. Додавайте до кавування приємних емоцій і зустрічайте цей день у компанії бажаних співрозмовників. Хороших вихідних і справжнього весняного настрою!  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат