Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8520, 20

Головний податківець переміг головного митника

Як відомо, в Україні було створено Міністерство доходів та зборів, яке об’єднало Податкову та Митницю. Відповідно, виникло питання, хто ж в регіонах буде очолювати об’єднану структуру.

Пожежники провели показові навчання для дітей та дорослих

Аби запобігти пожежам   в період весняно-літнього пожежонебезпечного періоду та попередити загорання у житловому секторі працівники Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з представниками зацікавлених служб та відомств...

Олександр Ледида   пообіцяв жителям Міжгір’я сприяти у призначенні виборів селищного голови

Про це голова Закарпатської облдержадміністрації повідомив під час зустрічі з громадськими активістами селища.   Зокрема, голова громадського об’єднання «Позиція» Ярослав Мандель розповів: жителі смт. Міжгір’я уже досить довго чекають на позачергові вибори нового керівника населеного пункту.

Податківці розповідали студентам УжНУ про право на податкову знижку

Лекцію для майбутніх економістів Ужгородського національного університету провели голова правління територіального відділення АППУ Марта Волощук та   начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області Єва Мойшевич.

Про проблеми розвитку туризму говорили в ОДА

У середу, 24 квітня, очільник краю Олександр Ледида зустрівся з головою Держагенства України з туризму та курортів Оленою Шаповаловою.

Інформація для ужгородців: Графік Пасхальних Богослужінь

Графік Пасхальних Богослужінь та освячення пасок у православних храмах м. Ужгород.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 24 квітня. Екватор тижня присвятіть корисним справам і бажаним співрозмовникам. Нехай ароматна кава надихає на нові звершення. Додавайте до неї улюблені солодощі й не розчаровуйтеся через дрібниці. Гарного дня!

Громадська рада при Закарпатській ОДА складається зі 120 громадських організацій

У вівторок, 23 квітня, відбулася зустріч керівника краю Олександра Ледиди, його заступника Антона Громового з головою Громадської ради Федором Харутою та членами президії Громадської ради при облдержадміністрації ІІ скликання.

Хлібопекарським підприємствам запропонували борошно з державного фонду

У вівторок, 23 квітня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася нарада стосовно цінової ситуації на ринку хліба та хлібобулочних виробів.

На Закарпатті створять центр телемедицини

Закарпаття долучилося до Нацпроекту «Нове життя». Аби допомогти вирішити проблемні моменти та якомога швидше розпочати роботи на об’єкті, в Ужгород приїхали столичні фахівці – представники національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства».

Суботник в цифрах

ВИСАДЖЕНО 34 тис. МОЛОДИХ ДЕРЕВ та ЗІБРАНО 5,8 тис. м. куб. СМІТТЯ

Здоров’я мешканців Берегівщини не викликає занепокоєння

У зв’язку із загибеллю великої рогатої худоби у Берегівському районі проведено відповідні заходи із вивчення стану здоров’я та звернень до лікарів мешканців району.

Фінансові надходження від закарпатських спрощенців зросли вдвічі

Платники єдиного податку - фізичні особи сплатили до бюджету понад 29,5 млн. грн. Це на 15 млн. грн. більше, ніж за перші три місяці 2012 року.
Тенденції до зростання   надходжень по єдиному податку та кількості платників - це ще один доказ ефективності внесених змін до Податкового кодексу, які дали можливість здійснювати підприємницьку діяльність за новими спрощеними правилами.    

Аналітика мовою оригіналу: Беглые хохлы. Портреты украинских эмигрантов

Люди, покидающие Украину, часто пытаются найти этому какое-то оправдание…

Аналітика: Фантомне багатство Європи

(мовою оригіналу) Европейский центральный банк - обладатель настоящей информационной бомбы, которую он лишь после долгих раздумий предал огласке.

10 одиниць зброї вилучили чопські прикордонники у 2013 році

З початку 2013 року на ділянці відповідальності Чопського та Мукачівського прикордонних загонів (українсько-польський, українсько-словацький, українсько-угорський та українсько-румунський кордон) через державний встановленим порядком кордон пропущено понад 1мільйон 970 тисяч осіб та   740 тисяч транспортних засобів.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 23 квітня. Не відкладайте важливі справи на потім, адже їх набагато легше виконати у першій частині тижня. Сприймайте життя таким, як воно є – і тоді не доведеться розчаровуватися у багатьох речах. Гармонійного кавування й улюблених солодощів на десерт, а також затишного вам ранку!

У пункті пропуску для автомобільного сполучення «Захонь» триває ремонт

За інформацією Державної прикордонної служби в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Захонь» до 13 червня проводитимуться ремонтні роботи.

Митний пост «Ужгород» отримав на розбудову   2,3 мільйонів Євро

Цього понеділка (22.04.13) у конференц-залі митного поста «Ужгород» відбулася двостороння міжнародна зустріч начальника Чопської митниці Олександра Похилька з новопризначеним керівником Міхаловецької митниці (Словаччина) Вілло Процеком.

Чопські митники посадили на кордоні сакуру

37 гектарів – таку площу усіх закарпатських пунктів пропуску   прибрали чопські митники у рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат