Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8480, 20

На півмільйона гривень поповняться місцеві бюджети Ужгородщини від декларування громадянами доходів

Ця сума повинна надійти до бюджетів територіальних громад до 1 серпня 2013 року.
Дві сотні громадян Ужгородського району та міста Чоп задекларували свої доходи за 2012 рік. Загалом декларанти відобразили в своїх деклараціях понад 15 млн. грн. доходів, що на 70% більше ніж у минулому році.

Рятувальники разом із лісниками не допустили загорання лісу в Карпатах


19 травня о 17:10 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення з Львівського регіонального координаційного центру керування польотами про те, що в Карпатах (район Воловеччини) спостерігається сильне задимлення. Останнє помітили з рейсового літака.

"Океан Ельзи" почав концертний тур з Мукачева(ФОТО)

Вчора на стадіоні в Мукачеві пройшов перший концерт гурту "Океан Ельзи" в рамках туру на підтримку нової платівки під назвою "Земля".

Розшукова собака вивела на слід нелегала

Протягом минулих вихідних прикордонники поста «Оноківці» відділу прикордонної служби «Ужгород» Чопського загону здійснли два затримання мігрантів з пострадянського простору.

В Ужгороді пройде перший "Мегамарш вишиванок"

Дійство планують провести 25 травня. Старт від пам’ятника Т. Шевченку на пл. Народна о 13.00.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 20 травня. Прямуйте до своєї мрії й не зупиняйтеся ні перед чим. Нехай аромат ранкової кави наповнює оселю й додає впевненості у всіх майбутніх справах. Затишного ранку, успішного старту й бажаних звершень!

Заборгованість по зарплаі в області знизилася на 880 тисяч гривень

У п’ятницю, 17 травня, під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула відбулася всеукраїнська урядова нарада з питань погашення заборгованості з заробітної плати. Участь у нараді взяв також і керівник Закарпатської області Олександр Ледида.

Балогівці завалили фінансування районів організовано по команді

Як ми вже повідомляли, фракція Балоги в облраді Єдиний Центр заблокувала питання змін до бюджету, через що райони області не отримали такого необхідного фінансування на ремонт та реконструкцію об'єктів соціальної сфери.

Чим Закарпаття влітку вабитиме туристів?

Літній туристичний сезон на Закарпатті розпочався ще 25 квітня — з цвітіння сакур. Далі теж буде на що подивитися і де відпочити, зокрема на Берегівщині, Хустщині й Ужгородщині з’явилися нові комплекси, що використовують потенціал термальних вод, тож тепер їхати за кордон на басейни немає потреби.

Будівництво нового Бескидського тунелю стане для Закарпаття справжнім транспортним проривом

У п’ятницю, 17 травня, депутати Закарпатської обласної ради на першому пленарному засіданні XIV сесії дали дозвіл на використання надр у селі Скотарське Воловецького району для будівництва нового Бескидського тунелю.

Фракція Єдиного Центру залишила закарпатців без додаткових 170 млн грн.

У п’ятницю, 17 травня, на першому пленарному засіданні ХIV сесії Закарпатської обласної ради депутати розглядали питання внесення змін до обласного бюджету. Мова йшла про розподіл більш ніж 170 млн грн. вільних залишків, які ще   першого січня цього року лежали на рахунках рад різного рівня: від обласної до сільських та селищних.

Обласна рада передала Закарпатський музей лісу і сплаву   у державну власність

За це рішення сьогодні, 17 травня проголосували на сесії Закарпатської обласної ради.

У Закарпатті перевірять, чи Балога прослуховує розмови

У п’ятницю, 17 травня, в Ужгороді відбулося перше пленарне засідання IV сесії Закарпатської обласної ради, на якій вкотре розглядали питання внесення змін до обласного бюджету. Обговорення цього проекту викликало у сесійній залі доволі активну дискусію, під час якої голова обласної ради Іван Балога заявив про свій намір зробити роздруківку телефонних розмов депутата ради, члена фракції Партії регіонів та начальника обласного управління охорони здоров’я Романа Шніцера.

Балогівська фракція “зарубала” фінансування районів

У п’ятницю відбулося засідання сесії Закарпатської облради, на якому розглядався ряд важливих для області питань. Все проходило доволі гладко до тих пір, поки фракція Балоги “Єдиний центр” не захотіла голосувати за зміни до бюджету, згідно з якими райони могли отримати 14 мільйонів додаткового фінансування на ремонт та будівництво важливих соціальних об’єктів.

Між Закарпаттям та Львівщиною буде ще один тунель

Сьогодні, 17 травня, під час сесії Закарпатської обласної ради депутати проголосували за будівництво Бескидського тунелю. Європейський банк реконструкції та розвитку готовий виділити для будівництва 2 млрд. 200 млн. грн.

Балога назвав прогульників сесії облради від ЄЦ

13 депутатам Закарпатської облради сьогодні на черговій чотирнадцятій сесії відмовили в участі через їх відсутність. Про це на початку сесії після реєстрації оголосив Іван Балога, голова Закарпатської облради. Електронне табло показало присутність 94 із 108 депутатів. Голова облради вирішив зробити «перекличку».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 17 травня. Активно завершуйте робочий тиждень й плануйте вихідні. Нехай ароматне кавування буде приправленим солодкими емоціями. Відкривайте щось нове й корисне в цей день і нехай він буде вдалим. Приємного прокидання!

Закарпатську та Львівську області з'єднає новий тунель

Про це у четвер, 16 травня, говорили на нараді у першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації   Ігоря Свища. Представляли проект будівництва начальник Ужгородської дирекції залізничних перевезень Василь Нодь та еколог Дирекції з будівництва Бескидського тунелю Микола Сенишин.

На Закарпатті готові оновлювати профтехзаклади

Влада допомагатиме в переоснащенні профтехзакладів Закарпаття. На цьому наголосив заступник голови обласної адміністрації Іван Качур під час ознайомчого візиту до Свалявського професійного будівельного ліцею у четвер, 16 травня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат