Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8400, 20

Прокурора Анатолія Петруню переводять на роботу в Київ

Про це повідомили джерела в правоохоронних органах.

Місцеві громади Закарпаття просять підтримати євроінтеграційний рух

244 місцевих рад Закарпатської області – сільські, селищні, міські, районні та обласна звернулися до вищого керівництва країни про підтримку євроінтеграційного руху країни. Нагадаємо, що у лютому цього року під час   сесії обласної ради народні обранці прийняли євроінтеграційну заяву. 

В Ужгороді відкривається нова кав’ярня-кондитерська

5 червня відкривається кав’ярня-кондитерська від «Кондитерського дому Бондаренко», відомого на всю Україну своїми тістечками, ексклюзивними шоколадними цукерками ручної роботи та десертами з натуральних продуктів.

496 випускників УжНУ отримали   дипломи з відзнакою

У вівторок, 4 червня, керівник краю Олександр Ледида оглянув відремонтоване приміщення колишнього економічного факультету Ужгородського національного університету та виконав приємну місію – вручив випускникам дипломи з відзнакою.

Перший інтерактивний урок пройшов в ужгородській школі(ФОТО)

Вчора у загальноосвітній школі № 6 ім. В. Гренджі-Донського м. Ужгород в рамках Національного проекту “Відкритий світ” відбувся перший відкритий урок з нагоди успішного впровадження першого етапу проекту та завершення повноцінного постачання сучасного обладнання у 54 школи України.

З-під будинку ужгородця зникло авто на словацьких номерах із документами

Із заявою в Ужгородський міськвідділ міліції звернувся 27-річний житель міста. Заявник залишив на ніч у дворі будинку свій автомобіль «Пежо» на словацьких номерах, а до ранку машини на місці вже не було…

Псевдо-слідчий виманив від довірливої ужгородки 10000 гривень, імітуючи голос її сина…

Черговою жертвою невідомого афериста стала днями 60-річна жителька Ужгорода. Передобідньої пори на її мобільний телефон з прихованого номера зателефонував невідомий чоловік, який назвався слідчим і сказав, що син жінки скоїв на автомобілі дорожньо-транспортну пригоду, збивши хлопчика.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 4 червня. Нехай робота не здається важкою, а всі зустрічі заряджають лише позитивом. Будьте в курсі найважливіших подій цього дня, не переймайтеся через дрібниці. Позитивного погляду на світ, ароматного кавування й улюблених солодощів!

15-річний хлопець врятував ведмежа від зграї собак

Недавно у Реабілітаційному центрі бурих ведмедів, що в НПП «Синевир», поселився десятий і наймолодший мешканець – 4-місячний ведмедик Мишко.

В обласному центрі Закарпаття зменшилася кількість охочих одружуватися

Як розповіла головний спеціаліст відділу державної реєстрації актів цивільного стану по місту Ужгород (ДРАЦСу) Ольга Рябінічева, у травні у них зареєструвала шлюб всього 21 пара. В інші місяці ця цифра сягає 40—50. І причина тут не у приказці, мовляв, «одружишся у маю — все життя маятимешся».

Огляд преси за тиждень

У щотижневому огляді — про що пишуть регіональні газети й наскільки цікавими є журналістські матеріали, опубліковані в них.

У Хусті   потопельника зі ставка вилучали водолази У ДСНС


02 червня о 17:15 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення, що в Хусті під час відпочинку на воді у приватному ставку власного дворогосподарства зник місцевий 69-річний мешканець.

Понад 11 мільйонів гривень єдиного податку сплатили до бюджету підприємці

За січень-травень 2013 року підприємці обласного центру, які застосовуються спрощену систему оподаткування, сплатили до місцевого бюджету 11,5 млн. грн. Сплата   єдиного податку за аналогічний період минулого року становила 6,6 млн. грн.

Всеукраїнські змагання з кінних пробігів вперше пройшли в Закарпатті(ФОТО)

Участь у змаганнях взяли 17 спортсменів з кінноспортивних клубів Ужгорода, Києва, Ялти, с. Зарічне (Крим), смт. Великий Березний. Подивитися на видовищний спортивний захід приїхав і керівник краю Олександр Ледида.

Жительку Хустщини від суїциду врятували лікарі

До чергової частини міськвідділу міліції надійшло повідомлення з Хустської районної лікарні про те, що каретою швидкої допомоги до них з ножовим пораненням черевної порожнини доставлено непрацюючу мешканку Хустщини.

Квартирному злодію з Мукачева дали 5 років тюрми

Вироком Іршавського районного суду Закарпатської області до 5 років позбавлення волі засуджено 25-річного жителя Мукачева. Цей раніше неодноразово судимий мукачівець опинився на лаві підсудних за скоєння ряду резонансних крадіжок у селі Заріччя Іршавського району.

В ОДА два нові департаменти і їх очільники

Сьогодні в обласній адміністрації відбулося представлення директорів двох новостворених обласних департаментів.

П'яного березнянця порізала дружина, а мукачівця-брат…

Серед ночі з неділі на понеділок у Перечинський райвідділ міліції надійшло телефонне повідомленні з районної лікарні Великого Березного про те, що до них доставили порізаного чоловіка.

Золтан Бабяк став мером міста Берегово

02 червня 2013 року у м. Берегове (Закарпатська обл.) відбулися позачергові вибори міського голови. Громадянська мережа ОПОРА проводила у Берегові паралельний підрахунок голосів виборців.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 3 червня. Не переймайтеся, якщо літо розпочинається не так, як ви запланували. Сонце обов’язково з’явиться за вікном, а наразі впустіть його у свій настрій. Запрограмовуйте день за філіжанкою улюбленої кави і нехай усе задумане почне здійснюватися вже з понеділка. Гарного старту й затишного прокидання!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат